Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei SOBARU NU REGRETA! BASESCU SI BOC?

SOBARU NU REGRETA! BASESCU SI BOC?

SOBARU NU REGRETA! BASESCU SI BOC?
05 Ian 2011   •   18:45

ANDREEA MUNTEANU

Adrian Sobaru a fost externat azi. Sobaru este cel care s-a aruncat de la balconul Parlamentului in timpul ultimei motiuni de cenzura strigandu-i lui Boc "aţi luat pâinea de la la gura copiilor". Intrebat daca-si regretă gestul, omul a raspuns că nu. A fost examinat psihologic în timpul spitalizării si nu e nebun, e stăpân pe vorbele sale. Aşadar , nu regretă că s-a aruncat în faţa lui Boc. Întrebarea e dacă Boc şi Băsescu regretă ceva. Vom căuta răspunsuri azi. Ce a rămas după gestul lui Sobaru? Păi azi, de exemplu, şeful statului, moţul şedinţei de guvern, le-a spus miniştrilor să modifice mai repede legea electorală pentru că vine, citez, "un eveniment" care nu trebuie să-i ia pe nepregătite. Să fie vorba despre alegerile locale şi parlamentare din 2012? Ştim de ele sunt programate demult, n-ar mai trebui catalogate cifrat ca "un (sau niste) evenimente". Sau o fi vorba despre alegeri anticipate? Oricum ar fi, puterea e preocupată de alegeri, nu de Sobaru.

Opoziţia, pe de altă parte, a dat un semn azi că s-ar apuca de treaba. PNL şi PC au pus bazele unei alianţe de centru dreapta, iar PSD se arată interesat să se alăture proiectului opoziţia unită. Udrea şi-a făcut bilanţul şi ne-a anunţat că e cea mai eficientă din ţară. De exemplu, din 100 000 de locuinte cate a promis ca va ridica in 3 ani, a terminat intr-un an 1 700, cum singura a recunoscut. S-a declarat şi campioană la atragerea fondurilor europene. Ultima realizare in materie i-o reamintim noi - 720 000 de lei noi, bani europeni, pentru promovarea unei statiuni moarte, Borsecul.

Tot azi, Corneliu Vadim Tudor s-a trezit cu dosar penal pentru că s-a impotrivit cu scandal executorilor judecătoreşti si politistilor care voiau sa-l scoată din sediu.

La Ordinea Zilei sunt azi senatorul PNL Mircea Diaconu, deputatul PC Sergiu Andon, deputatul PSD Mugurel Surupaceanu, presedintele BNS Dumitru Costin, deputatul PDL Gelu Visan

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close