Antena 3 Emisiuni La ordinea zilei Soluție de criză ”“ Mai mulți bani pentru oamenii lui Videanu

Soluție de criză ”“ Mai mulți bani pentru oamenii lui Videanu

19 Iun 2009   •   15:00
Soluție de criză ”“ Mai mulți bani pentru oamenii lui Videanu


Dana GRECU
Andreea MUNTEANU

După 6 luni de guvernare Boc, nu se cunoaște nici un efect al programului anticriză. O spune Mircea Geoană, liderul PSD, partid aflat la putere. Trebuie schimbat conceptul de politică economică, a apreciat el pe ton de analist, vorbind ca și cum nu s-ar afla la guvernare. Cu toate astea, de bine, de rău, Guvernul Boc a mai rezistat o săptămână. Economia însă nu dă semne de redresare. Nici nu ar avea cum. Scad încasările la bugetul de stat, investițiile se lasă așteptate. Miniștrii se ceartă pe numirile în funcții calde. Cel mai recent scandal se leagă de proaspătul director de la Otopeni. Sorinel Ciobanu, propunerea PSD, a fost trimis în judecată anul trecut de procurorii anticorupție, fiind acuzat că a prejudiciat statul cu 4,2 milioane euro, în urma unui schimb de terenuri. PDL arată cu degetul oamenii cu bube ai PSD-ului. PSD-ul critică proiectul de anvelopare a blocurilor lansat de Blaga. Până acum, fără rezultat. Opoziția, la rându-i, spulberă programul Prima casă. Au ieșit normele, dar nu știm câte bănci se înhamă la condițiile lui Boc și Pogea. Pe principiul câinele latră, ursul trece , ministrul Economiei pompează bani în salariile directorilor de la Companiile energetice, la câteva zile după ce șeful statului le bătea obrazul miniștrilor că nu taie 20 la sută din fondul de salarii.
Sunt toate subiecte la Ordinea Zilei . Discutăm despre ele cu Marian Grapini, vicepreședinte PC, Petre Roman, consilier al președintelui PNL și fost premier și Mircea Hoara, secretar de stat la Ministerul Economiei-PDL.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close