Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei STATUL IRESPONSABIL

STATUL IRESPONSABIL

STATUL IRESPONSABIL
10 Dec 2010   •   19:15

:

Statul n-are bani sa fie fie responsabil pentru fiecare cetatean. E lovitura pe care presedintele Basescu a aplicat-o azi romanilor platitori de taxe si impozite. A facut declaratia asta la Covasna, invitat de UDMR sa-si arate simpatia pentru uniunea care poate tine guvernul Boc la putere pina in 2012, asa cum vrea Basescu.  Cam la aceeasi ora, la Bucuresti, premierul Boc explica la RRA  ca el este salvatorul care a tras Romania de pe marginea prapastiei, in 2008, unde o lasasera PNL si PSD.  Presupunem ca Boc nu stia ca, in vreme ce el se umfla in pene, guvernul sau mai pierdea un proces.  Pensionarii SRI l-au batut la Curtea de Apel si nu-l mai lasa pe Boc sa le recalculeze pensiile aflate in plata.  Alti pensionari, la Galati, se certau la cutite cu sotia sefului PDL, suparati ca nimeni nu-i baga in seama cind spun ca nu mai pot trai cu pensii atit de mici. Asadar Romania lor e departe de Romania nostra. Recunoaste asta si FMI care, intr-o scrisoare in care le explica mamelor ca nu el le-a taiat indemnizatia, spune si ca multe din masurile de reducere a cheltuielilor impuse de guvernul Boc au fost ineficiente.
Nu pentru toata lumea. De exemplu, bugetarul Vladu, seful Termocentrale Mintia, care spunea ca e sponsorul numarul 1 al partidului la Hunedoara si flutura un miliard si jumatate  pentru partid,  ne-a spus azi ca el o duce bine . Ca a avut si are salariu bun deci aia sint banii lui, nu ai companiei. Atunci de ce a trimis  azi ministrul Economiei corpul de control  la Termocentrale?           
invitati La Ordinea Zilei - Mariana Campeanu - pNL, Nicolae Banicioiu-PSD, Marius Pieleanu, Gheorghe Isvoranu-pesedinte Federatia Spiru Haret,in direct de la Iasi,  Mircea Banias-PDL, in direct de la Constanta, Toader Cristea, liderul Aliantei Pensionarilor, in direct de la Galati.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close