Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei STATUL SARAC I-A FACUT PE SMECHERI BOGATI

STATUL SARAC I-A FACUT PE SMECHERI BOGATI

STATUL SARAC I-A FACUT PE SMECHERI BOGATI
08 Mai 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Prima măsură a guvernului Ponta: toţi prefecţii şi subprefecţii au fost demişi. Inclusiv prefectul de Argeş, stripperul de ocazie Berevoianu căruia n-are sens , totuşi, să-i plângem de milă. Are păstrat un loc de şef la Inspectoratul pentru Muncă. De altfel, pe ultima sută de metri, fostul premier i-a plasat pe câţiva dintre "ungurenii" ...săi pe unde a mai apucat .

Vorbim din nou azi despre cât de mult i-a îmbogăţit statul sărac pe şmecherii orientaţi politic. Dar şi despre revolta primarilor PDL împotriva lui Ponta care vrea să le ia înapoi banii alocaţi de la Fondul de rezervă la dispoziţia premierului. Vom comenta şi declaraţia noului ministru al sănătăţii, care ne-a confirmat o suspiciune mai veche: banii care pleacă de la salariaţi şi angajatori către Fondul de sănătate, se pierd pe drum.

Apropo, stiti de birou si-a ales Ponta? Biroul lui Adrian Nastase, nefolosit de 8 ani. Datorita lui Nastase face Ponta politica si, probabil , spera ca biroul mentorului ii va purta noroc.

IONELIA IVAN- avocat Asociaţia pentru Apărarea Demnităţii Cetăţeanului , HORIA UIOREANU-PNL, ATTILA KORODI- UDMR, GEORGICA SEVERIN - PSD.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close