Antena 3 Emisiuni La ordinea zilei STOLOJAN NU MAI RENUNȚA. SAU...CINE ȘTIE ?

STOLOJAN NU MAI RENUNȚA. SAU...CINE ȘTIE ?

28 Noi 2007   •   16:57
STOLOJAN NU MAI RENUNȚA. SAU...CINE ȘTIE ?
Andreea Munteanu
Theodor Stolojan pleacă la Bruxelles. A promis, azi, că nu renunță la postul de europarlamentar, așa cum mulți se așteptau ținând cont de datele unei istorii destul de... recente. Asta nu înseamnă însă că, dacă s-ar face un nou guvern și interesele țării l-ar chema înapoi, nu s-ar răzgândi. Posibilitatea a fost evocată, ieri, chiar de unul dintre oamenii săi, deputatul PLD, Cornel Știrbeț. Și nu a fost negată ferm până azi de fostul prim ministru. Până una alta, la PLD se face proiectul unei construcții politice.
Care să includă, evident, și PD-ul, partid ușor rănit în orgoliul propriu de cele 8 procente pierdute pe mâna lui Stolojan. Și a lui Traian Băsescu, șeful statului care, după ce a rezolvat problema uninominalului, a plecat în Spania, unde a făcut declarații care au înfuriat Italia. "Slavă Domnului,voi n-ați ajuns ca Italia" i-a spus președintele român premierului de la Madrid. Politică în mișcare, între granițe, dar și în afara lor, la Prima Ediție cu analistul Bogdan Teodorescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close