Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei SUGATIVELE DE STAT

SUGATIVELE DE STAT

SUGATIVELE DE STAT
21 Sep 2011   •   04:05
ANDREEA MUNTEANU

Chinezii s-au lipit de România şi , mai nou, vor şi-n Parlament. O asociaţie care se numeşte "Ţara Iancului, iubirea mea" vrea înregistrarea oficială a minorităţii chineze si reprezentarea sa in Parlament. Ştirea ne-a făcut iniţial să zâmbim, dar apoi ne-am dat seama că ideea e chiar bună. Deputaţii chinezi s-ar descurca măcar la fel de bine cu limba română ca mulţi dintre politicienii români. Iar, dacă ar ajunge şi-n Guvern, am putea vedea aievea autostrăzile suspendate. Pe de altă parte, oricum guvernul Boc înţelege economia cum intelege si limba chineză deci...integrarea e garantata.

La Ordinea Zilei veţi vedea azi cum poţi fi dat afară de la stat dacă nu slăveşti regimul, dar şi cât de complexă este afacerea companiilor de stat, pe care le-am numit sugative de stat. Companii care se pregatesc să angajeze manageri privaţi pe salarii exorbitante deşi au pierderi colosale care scot din buzunarul românilor obisnuiti un milion de euro pe zi. Companii in care diversi sefi si sefuleti din anturajul puterii se imbogatesc peste noapte si doar daca nu cotizează regulamentar sunt vizitaţi de DNA. Azi a fost o vâlvă cum că DNA-ur ar fi ajuns la şefa CNADNR, Daniela Draghia, pentru suspiciuni în privinţa licitaţiilor la Coridorul IV.

Şi, nu în ultimul rând, veţi vedea imagini pe care nu le mai credeam posibile în secolul 21. In România sunt localităţi în care la robinete curge....apă cu viermi...Discutăm cu Dumitru Pelican, PC, si director AJOFM Calarasi , Sorin Minea, presedinte Romalimenta, Gheorge Radulescu, prof, presedintele Agentiei pentru Calitatea Invatamintulu, Liviu Apostoiu, vicepresedinte Cartel Alfa, Lucia Varga, deputat PNL. In cateva minute veti afla, in detaliu, si cum l-a boicotat PDL pe regele Mihai in Birourile Permanente ale Parlamentului.

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close