Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei SURPRIZELE LUI PONTA

SURPRIZELE LUI PONTA

SURPRIZELE LUI PONTA
01 Mai 2012   •   03:05

ANDREEA MUNTEANU

Avem guvern la 21.15. Victor Ponta a terminat negocierile, a încheiat lista de pe care a verificat, spune, nume cu nume ca să nu existe probleme de imagine. Dimineaţă  ne anunţa că vor fi câteva surprize faţă de listele prezentate în presă până acum. Mai mare surpriză ni se pare însă că PDL ar putea vota guvernul Ponta, după cum a declarat Ioan Oltean. Asta ne face să ne întrebăm ce surpriză a lăsat PDL în ministere actualului guvern. Că e cam prea suspectă bunăvoinţa.
 Aflăm de la Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJ Constanţa,  că noul premier Ponta ar fi decis deja să reîntregească salariile şi să rezolve problema pensiilor până în toamnă. Banii îi va lua din fondul de investiţii al Elenei Udrea, fond în valoare de 4 miliarde.
  Vom vedea cum, în ziua în care noul premier îşi anunţă miniştrii, câteva sute de oameni au protestat în stradă. Motivele le aflaţi în scurt timp.
Catalin Croitoru, deputat PSD, Corneliu Dobritoiu, PNL, Mircea Diaconu, senator PNL, Valeriu Pricina, vicepresedinte SCMD, niels,  Dumitru Pelican, Carmen Moldovan.

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close