Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei TARA ÎN BALAMUC, CCR LA MARE

TARA ÎN BALAMUC, CCR LA MARE

TARA ÎN BALAMUC, CCR LA MARE
09 Aug 2012   •   04:05

DANA GRECU

După ce au arestat referendumul, procurorii caută victime dintre cei care s-au perindat prin faţa urnelor. Cu sau fără manechine! Nu-i deranjează pe cei care au instigat, contrar legii partidelor, la ne vot! Nici Băsescu, nici Macovei, nici Blaga si nici primarii care au făcut tumbe să ţină lumea acasă n-au probleme cu Parchetul. La Ordinea zilei, o să-l î...

ntrebăm pe primarul Mazăre de la Constanţa CUM anume a forţat manechinele să intre in secţiile de votare, că azi Parchetul a confirmat că are dosar penal.
Tot aici, vom întreba dacă nu cumva preşedintele Curţii ar trebui să spună, oficial, cum a plecat documentul cu erata din instituţia sa. Fie şi numai pentru faptul că 2 judecători strigă că e ilegal ce s-a întâmplat. De ce nu convoacă plenul Curţii? De ce tace? Răspunsul: e în concediu, pe litoralul românesc, nu ne încălzeşte! Nu pe noi! Pe europarlamentarul PDL Cristian Preda, posibil! Dînsul sugerează că, pentru validarea sau invalidarea refendumului, nu mai e cazul de 6 la 3, ci un de 5 la 4! Se pare că PDL pierde teren. Cu toată prietenia afişată de unii judecători faţă de unii lideri ai partidului. Azi, Ziua News publică o fotografie bombă cu Udrea şi Motoc de la Curtea Constituţională, împreună, la Concertul lui Robert Turcescu. Vorbim despre asta! Ramineti cu noi. Veţi afla pe cine taie guvernul din listele pe care le va prezenta Curţii.
Invitaţi:Răzvan Zamfir, redactor sef Ghimpele, Ilie Serbanescu, Vlad Nistor, analist politic, Marius Nistor, presedinte executiv Spiru Haret, Norica Nicolai, europarlamentar PNL, şi Radu Mazăre.

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close