Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei TARA INGROPATA, UNGUREANU PREIA STAFETE

TARA INGROPATA, UNGUREANU PREIA STAFETE

TARA INGROPATA, UNGUREANU PREIA STAFETE
10 Feb 2012   •   01:05

DANA GRECU

Vin vremuri foarte grele. Aproape 80 de mii de oameni, poate mai multi,  sint izolati in sudul si estul tarii din cauza nametilor si, de miine seara, incepe sa ninga, fara intrerupere cel putin 3 zile. Informatiile care vin de la sinistrati si rudele acestra sint cutremuratoare.  Batrini bolnavi, singuri in casa, fara alimente caldura si lumina. Familii imprastiate care pe unde din cauza drumurilor blocate. Familii care stau cu mortul in casa pentru ca nu-l pot ingropa. Oameni care au murit inghetati  la un pas de casa numai pentru ca au iesit sa-si ingrijeasca animalele.
Acesta e tabloul sinistru pe care si azi puterea de la Bucuresti s-a facut ca nu-l vede! Primul ministru s-a tinut azi toata ziua de ceremonii si pupaturi cu ministrii sai. Spre seara abia a convocat comandamentul de urgenta. Miine abia pleaca in zonele calamitate.
 Azi am auzit o informatie care ne-a socat pe toti! Autoritatile nu au stiut LA TIMP de viscol si zapedile care au cazut. Asa a zis  AZI Anca  Boagiu si a declansat un scandal urias cu meteorologii! Florinela Georgescu, de la IMNH, a venit sa raspunda acuzatiilor extrem de grave ale fostului ministru.
 De trei zile, insa, nu mai ninge si oamenii tot sub zapada sint. Si intrebam: de ce nu s-au organizat guvernul, prefectii si primarii? De ce nu declara stare de alerta , de urgenta,  pentru judetele Calarasi, Ialomita, Buzau, Vrancea, Braila. De se joaca politic drama oamenilor? Ce interese sint?  Daca acum,oamenii sint sub tone de zapada, ce va fi cu ei cind va veni, din nou, ninsoarea??

Sint cu noi Dragos Frumosu, Marius Nistor,  Georgica Severin, Sorin Rosca Stanescu, Florinela Georgescu, Marius Pieleanu.
    

 


 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close