Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei Țara lui NU ȘTIU - Radu TUDOR

Țara lui NU ȘTIU - Radu TUDOR

Țara lui NU ȘTIU - Radu TUDOR
04 Apr 2007   •   12:59

Niciodată Curtea Constituțională nu fuse mai importantă. La mâna ei stau toate soluțiile conflictului politic generalizat. Legalitatea respingerii candidaturii lui Cioroianu, analiza suspendării președintelui, contestarea democraților privind modalitatea de organizare a referedumului. În tot acest timp, toți sunt ochi și urechi, așteptând un semn de la mai marele națiunii. Traian Băsescu a ajuns unde și-a dorit.
Tot guvernul de liberali și maghiari, condus de inamicul său Tăriceanu, stau acum la cheremul său. La Palatul Victoria, premierul rupe nervos o floare: semnează, nu semnează...

Tensiunea politică se prelungește, vorbărețul șef de stat tace acum ca un pește. Ce se va întâmpla? Vom avea guvern nou? Va fi suspendat președintele? Când se duc democrații la tribunal să bage divorț la Alianță și să facă partajul?
Ca în faimoasele scenarii ale grupului Divertis, răspunsul corect la aceste întrebări, pentru România, este nu știu. Suntem țara lui nu știu, a răfuielilor politice, a jocurilor pe sub masă. Țara este lăsată de izbeliște. Doar o minune Dumnezeiască, în Săptămâna Mare, ne-ar mai putea izbăvi de păcatele politicii românești.

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close