Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei ŢARA TRIMISĂ LA RULETĂ

ŢARA TRIMISĂ LA RULETĂ

ŢARA TRIMISĂ LA RULETĂ
03 Mar 2011   •   18:29

ANDREEA MUNTEANU
Vă mai gândiţi că aveţi dreptul la o pensie de la statul român? Sunteţi visători. Ministrul muncii a spus-o clar azi, sistemul nostru de pensii e un soi de Caritas care poate sucomba oricând. Oricare dintre noi se poate trezi în orice moment că a băgat bani în stat degeaba. Statul i-a înghiţit şi ...gata. Care ar fi soluţia lui Botiş? Să ne trimită pe toţi la ruletă. Pe toţi cei care contribuim la pilonul II. Adică să acceptăm investiţii riscante din care să ne alegem ori cu zero ori cu mai mult decât acum. Dacă pierdem banii, ghinionul nostru. Cei care n-au avut vârsta pentru pilonul 2, se pot trezi fără nici un leu şi fără nicio explicaţie dacă anticul pilon I se va dărâma ca un castel din cărţi de joc.

După 35 de ani de muncă, un bărbat din Satu Mare e pe drumuri. Nu are vârsta de pensionare şi nici de angajat nu-l mai angajează nimeni. Aşa că Vasile Apati s-a dus la prefectură unde a cerut să fie eutanasiat. Prefectul Radu Giurcă i-a răspuns că ... nu ştie ce să-i răspundă şi c-o să-l contacteze ulterior. Discutăm subiectul care ne dă fiori reci pe şira spinării.

Sorin Blejnar a scăpat de urmărirea penală într-un dosar de trafic cu produse petroliere instrumentat de DNA Constanţa, dar acuzaţiile de mită la adresa lui continuă. Deputatul PSD, Robert Negoiţă, spune că ANAF-ul i-ar fi cerut o şpagă de jumătate de milion de euro înainte de alegeri. Tot de alegeri, de cele din partid, e preocupată şi Elena Udrea care a decis să se consulte cu poporul pe blog. Cum ar trebui să fie preşedintele ideal al PDL în afară de ideal? Şi cum să facă PDL să câştige locul unu . Îi vor răspunde, la Ordinea Zilei, studenţii de la Cluj Napoca. Azi au protestat împotriva Legii educaţiei şi au de gând să mai facă.

Pun informatiile in Ordine Liviu Pop secretar general FSLI, Toader Paraschiv, lider Sindicatul Politistilor, Mircea Diaconu, senator PNL, Dan Sova, senator PSD.

De la Cluj , vom intra in direct cu liderul Bogdan Moldovan, preşedinte Federaţia Asociaţiilor Studenţeşti din cadrul USAMV şi Nicoleta Straton presedinte Organizaţia Studenţilor din Universitatea Babeş-Bolyai.


×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close