Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei TATAL ROBERTEI, BUGETAR PLATIT CA UN BANCHER. INSTANTA L-A INTREBAT PE NASTASE DE GRAJDAN

TATAL ROBERTEI, BUGETAR PLATIT CA UN BANCHER. INSTANTA L-A INTREBAT PE NASTASE DE GRAJDAN

TATAL ROBERTEI, BUGETAR PLATIT CA UN BANCHER. INSTANTA L-A INTREBAT PE NASTASE DE GRAJDAN
30 Mai 2012   •   04:05

ANDREEA MUNTEANU

Roberta Anastase le-a învăţat azi pe ploieştence cum să facă rost de niste cariere de succes în politică. A menţionat rezistenţa drept necesitate, a omis însă tupeul. Despre tatăl Robertei ştiam că este un bugetar fericit, azi am aflat şi ce venituri obţine lucrând la stat. 350 de milioane ...de lei vechi lunar vi se pare îndestulător sau ar mai fi loc?

Adrian Năstase a fost la Înalta Curte care judecă recursul său în dosarul Trofeul Calităţii. Procurorul de şedinţă l-a întrebat dacă a discutat cu faimosul Grăjdan înainte ca acesta să retragă Inspectoratul de Construcţii din dosar. I-a dat de înţeles că a fost interceptată o convorbire telefonică între ei pe 22 mai la 5 dimineaţa. Năstase spune că a fost o judecată politică şi aşteaptă sentinţa. Vă reamintim că, dacă Înalta Curte, nu-i acceptă recursul, fostul premier va face 2 ani de închisoare. Înalta Curte este ultima cale de apel. Cel puţin în România.

Apar noi informaţii despre Claudiu Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar. Surse preluate de ziare susţin că ar fi plecat din ţară după modelul Boldea, prin vama Giurgiu, fără telefoane mobile la el. La această oră, Marta e dat în urmărire generală.
Mihai Voicu, Adrian Izvoranu, Lucian Bolcas, Catalin Dragusanu, candidat PC Primaria Piatra Neamt

×
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close