Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei TATUCII CARE NE CONFISCA VIATA

TATUCII CARE NE CONFISCA VIATA

TATUCII CARE NE CONFISCA VIATA
03 Aug 2011   •   05:05

ANDREEA MUNTEANU

În fiecare judet e un tatic. Nu ne bagam noi dintr-un judet in alt judet. Asa spune Cionca , deputat pdl de Arad, cel care s-a făcut remarcat după ce a comentat astfel sinuciderea unui poliţist disperat că nu mai are cum sa-si intretina familia:asta e, se mai spanzura lumea.
Preşedintele ne-a anunţat aseară că alegerile sunt degeaba. Prin intermediul unuia din posturile tv agreate, Traian Băsescu le-a transmis celor din opozitie că n-o să pupe puterea prea curând pentru că le-a găsit deja o chichiţă în Constituţie. Sunt alianţă, nu partid şi, dacă fac peste 50 la suta in formula asta, nu se pune. Dacă nu-i ţine chichiţa asta, va mai căuta şi altele - asta adăugăm noi.
  Păi dacă tot se ţin degeaba alegerile astea, n-ar fi mai simplu să nu se mai ţină deloc? Ce să ne mai tot jucăm de-a democraţia?
 Trezit din reveria estivală, Ponta i-a replicat preşedintelui că-l bagă la puşcărie şi şi-a reamintit că se gândea cândva să-l suspende. O veste bună ne-o dă justiţia - a redeschis spitalul din Codlea pe care-l închisese Cseke. Mai e loc de recurs, e drept, dar e o primă confirmare oficială că avem de-a face cu o reforma putredă. La Ordinea Zilei sunt Dragos Frumosu, presedinde Federatia Sind din Ind. Alimentara, Anton Hadar, pres Alma Mater, Horia Uioreanu, deputat PNL, Florentin Gust, deputat PC. De la Brasov intram in direct cu  Ervin Albu, fost consilier local Codlea,  iar de la Oradea cu Peter Lakatos, deputat UDMR.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close