Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei TAXA DE SOLIDARITATE, DISCRIMINARE SAU DREPTATE? TENSIUNI LA NIVEL INALT BUDAPESTA-BUCURESTI.

TAXA DE SOLIDARITATE, DISCRIMINARE SAU DREPTATE? TENSIUNI LA NIVEL INALT BUDAPESTA-BUCURESTI.

TAXA DE SOLIDARITATE, DISCRIMINARE SAU DREPTATE? TENSIUNI LA NIVEL INALT BUDAPESTA-BUCURESTI.
04 Iun 2012   •   04:05

DANA GRECU

Vizita in Romania a sefului Parlamentului ungar, anuntata pentru miine, i-a pus pe scris pe ai nostri, ca sa-l opreasca la granita. Blaga si Anastase il sfatuiesc pe Kover, cel care a spus despre guvernul roman ca e barbar pentru ca s-a opus inhumarii lui Nyro Josef, sa nu intarite spiritele ...si asa tensionate din cauza de campanie electorala. Nu stim ce va face seful parlamentului ungar, stim insa ca reactie PCM, care il asteapta la mitinguri, a fost foarte dura la adresa autoritatilor de la Bucuresti. In citeva clipe dezvoltam subiectul.
Tensiuni mari si in legatura cu taxa de solidaritate a lui Victor Ponta. O sa aflati incearca pedelistii s-o faca praf. Si pe taxa, dar si pe Crin Antonescu. Blaga spune ca 2014 nu-l va mai prinde pe actualul sef al PNL nici macar candidat la presedintie. E o decalartie de frica sau Blaga are argumente. Ramineti cu noi, vom discuta despre asta!
Marius Stan, candidat USL la primaria Galati, Lia Ardelean, candidat USL la primaria Arad, Lucian Iliescu, candidat PDL la primaria Sect.2

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close