Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei TAXA ROBIN HOOD. CUM VOR RASPUNDE BAIETII DESTEPTI?

TAXA ROBIN HOOD. CUM VOR RASPUNDE BAIETII DESTEPTI?

TAXA ROBIN HOOD. CUM VOR RASPUNDE BAIETII DESTEPTI?
16 Mai 2012   •   04:05

DANA GRECU

Guvernul Robin Hood joaca tare! Dar joaca bine? Raspundem la intrebare analizind cu atentie avalansa de masuri anuntate de premier azi. Suprataxarea companiilor petroliere care fac suprapraprofit, ca sa stringa bani la buget si sa forteze scaderea pretului la carrburanti! Recuperarea a peste 50 la suta din banii pe care i-a dat fos...tul premier Ungureanu primariilor, pe ultima suta de metri. Oprirea în totalitate a contractelor parafate de Elena Udrea pentru infrastructura, cel putin pentru acest an. Anchete la Posta si Agentia Domeniilor Statului dar si in contractele baietilor destepti care fac afaceri cu energie..Taierea deplasarilor in strainatate pe care si le propusesera unii demnitari ca sa le treaca varta mai usor pe banii statului. Vinderea pachetelor minoritare de acţiuni ale companiilor energetice şi privatizarea CFR Marfă şi Tarom.
Au fost, pe scurt, masurile lui Ponta de azi. Sunt la Ordinea zilei.
Evident , adversarii politici ai USL ataca vehement tot pe devalorizarea leului in raport cu euro si spun ca niciodata Romania n-a dus-o mai rau ca acum cind Ponta conduce guvernul. Acuzatia este si ea la Ordinea zilei, e drept, la pachet cu informatia ca Romania ar putea pierde 2 milionae de dolari din cauza ca Fiscul Uniunii Europene a descoperit ca Udrea a organizat ilegal gala lui Bute.
Pun informatiile in Ordine Daniel Savu, senator PSD, Ciprian Dobre, deputat PNL, Eugen Nicolicea, deputat UNPR, Sergiu Andon, deputat PC, Marius Nistor, presedinte executiv Federatia Spiru Haret.



×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close