Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei TOTI OCHII PE BUCURESTI

TOTI OCHII PE BUCURESTI

TOTI OCHII PE BUCURESTI
09 Mai 2012   •   04:00

ANDREEA MUNTEANU

60 de milioane de telespectatori vor urmări finala Ligii Europa care va începe la 21.45. 30 000 de spanioli petrec la această oră prin centrul capitalei, în aşteptarea meciului. Din păcate pentru încasări, mulţi străini vor pleca imediat după terminarea partidei. Poate şi pentru că hotelierii români au scumpit atât de mult camerele în această perioadă î...ncât rivalizează cu preţurile de la Burj al Arab. Sunt camere de 3-4 stele în Bucureşti, azi, 9 , mai, care bat spre 2 000 de euro. Colegii de la ziarul Gândul găsiseră chiar camere cu 6 000 de euro. Îl avem astăzi la Ordinea Zilei pe noul ministru al Turismului, Eduard Helvig. Când o să fim în stare să facem turism în aşa fel încât să nu punem lumea pe fugă ci să o încurajăm să se reîntoarcă?

În afară de evenimentul incontestabil de azi, meciul dintre Athletic Bilbao şi Atletico Madrid de pe Arena Naţională, am aflat că FMI e de acord cu mărirea salariilor. Atrage însă atenţia că bugetarii vor încasa abia în ianuarie salariul din 2010. Discutăm şi despre probabila eliminare a pragului electoral, e o propunere a USL care ar urma să fie adoptată de Camera Deputaţilor. Şi aflăm părerea şefului Asociaţiei Bolnavilor de Cancer despre declaraţia fostului şef al CNAS care se laudă ca a făcut ordine în sistem şi că e un bun chirurg chiar dacă lumea nu l-a văzut prin spitale.
Pun informatiile in Ordine ministrul Turismului Eduard Hellvig, Cezar Irimia, presedinte Asociatia bolnavilor de cancer din Romania, Constantin Cojocaru, presedintele Partidului Poporului, Mugur Ciuvica, presedinte Grupul pentru Investigatii Politice, Sorin Rosca Stanescu.

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close