Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei UDMR RAMANE IN OPOZITIE

UDMR RAMANE IN OPOZITIE

UDMR RAMANE IN OPOZITIE
17 Dec 2012   •   04:05

DANA GRECU

UDMR nu intra la guvernare. Victor Ponta a fost fortat azi sa cedeze pentru ca liberalii au spus, nici mai mult nici mai putin, ca ar putea vota noul guvern, din... opozitie. Oricum, Ponta a dat de inteles ca nu renunta definitiv la ideea de a guverna cu ungurii lui Kelemen Hunor. Ca va veni o vreme cind securea razboiului trebuie sa intre in teaca. Vom coment...a subiectul pentru ca a dat multe dureri de cap votantilor USL. Azi am remarcat ca trocul USL - presedinte s-a parafat. Basescu a decretat ca Ponta e premier. USL il lasa pe Basescu la Cotroceni.
Ramin totusi niste dileme? Ce scrie in documentul pe care Basescu l-a impartit europenilor? A parafat documentul si premierul Ponta, cum au spus azi surse pentru ziaristii Antena 3? De ce ne ascunde USL asta?
Alta dilema la Ordinea zilei: cum ramine totusi cu relatia USL, guvernanti, alegatori? Ce le spune, ce nu le spune, tine, nu tine cont de ei? Incercam sa abordam subiectele cum putem mai bine! Cea mai recenta informatie e ca premierul Ponta are guvernul si ca o sa vorbeasca despre el miine, oficial.
NIELS SCHNECKER, VICTOR CIUTACU, BOGDAN NICULESCU DUVAZ, TEODOR ATANASIU, SERGIU ANDON

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close