Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei "UNA MICA" PENTRU BASESCU

"UNA MICA" PENTRU BASESCU

"UNA MICA" PENTRU BASESCU
03 Noi 2011   •   03:30

ANDREEA MUNTEANU

Presedintele si FMI decid la acesta ora cum vom trai noi la anul. Cit de serioasa e discutia, e greu de spus, avind in vedere ca taman azi e ziua presedintelui, face 60 de ani, si, inainte de intilnirea cu Fondul, Traian Basescu a ciocnit un pahar doua cu ai lui de la PDL. Poate aflam pina sfirsitul emisiunii ce ni se pregateste! Sintem destul de inteligenti sa nu ne dam seama ca seful delegatiei FMI e fix un agent electoral pentru actuala putere! Va spunem si de ce!

Situatia din Grecia e motiv de campanie electorala in Romania! Papandreu e la un pas de a renunta la referendum pentru ca a convins opozitia sa accepte planul de salvare, cu tot cu taieri! Adica nu se sparge toata furia populara in capul sau! La noi, atotstiutoarea Elena Udrea, starul sexy al saptaminii, spune ca referendumul e o prostie.. si ca toti cei care sustin consultarea poporului, cam fraieri. O sa vedeti cum ii raspunde Ponta, de la PSD!

Apropo de popor, adica de dvs, daca aveti vreun conflict cu vecinii, daca vreun smecher va ia casa in care ati stat o viata, daca da unul cu masina peste copilul dvs, presedintele va invita sa va faceti dreptate singuri. Adica sa nu mai apelati la justitie, sa nu mai respectati hotaririle ei! Un fel de razboi civil! Asta a fost mesajul care s-a inteles azi din lupta pe fata a presedintelui cu magistratii!

O atitudine fara precedent pe care o vom comenta la Ordinea zilei!

 

Mircea Cosea, analist ec, Ilie Serbanescu, Titus Corlatean , senator PSD, Dumitru Pelican, PC, Ciprian Dobre, deputat PNL

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close