Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei UNDE NU-I SPAGA, NU SE BAGA

UNDE NU-I SPAGA, NU SE BAGA

UNDE NU-I SPAGA, NU SE BAGA
14 Apr 2011   •   18:53

Dana Grecu
UE trimite Romaniei experti care sa le invete pe Udrea de la Turism si Boagiu de la Transporturi cum sa cheltuiasca banii europeni.  Aproape 20 de miliarde de euro. E sau nu asta o noua dovada ca ministrii cabinetului Boc sint pe dinafara?  Si ca singurul lucru pe care il stiu e sa promita drumuri imaginare si sa faca pliante de promovare turistica pentru statiuni ruinate.  Informatia cu expertii europeni care  muta in Romania ca sa dea lectii guvernului vine in contextul in care am demonstat la Ordinea zilei ca banii europeni nu sint buni din cauza ca ei nu mai lasa loc de spaga. Si, fara spaga, ce rost ar mai avea sa  vrei sa ajungi la putere. Vorbim despre asta.
 Azi, presa centrala vuieste de manipularea grosolana a lui Cseke Atilla de la Sanatate.  Pacienta cu rani pe spate cu care el a vrut sa inchida gura celor care protesteaza impotriva inchiderii spitalelor a fost plimbata in ambulanta, zeci de km, de la Constanta la Vaslui si inapoi la Constanta. Evident, medicii de la Vaslui au spus ca batrina nu trebuia sa  ajunga la ei. Asta ca sa vedem cit de mult ii intereseaza pe cei de  la Sanatate soarta pacientilor.
 Banii tarii? Se duc pe referendumuri ilegale, spun cei de la Institutul pentru politici publice, revoltati ca PDL face sondaj pe banii statului  sub pretextul unui referendum pentru reorganizarea Capitalei.
 Pun informatiile in Ordine deputatul PC Sergiu Andon, secretar general adjunct PNL Teodora Bertzi, profesorul Ilie Serbanescu, strategul UNPR Mircea Cosea.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close