Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei URMEAZA O NOUA PERIOADA DE SACRIFICII

URMEAZA O NOUA PERIOADA DE SACRIFICII

URMEAZA O NOUA PERIOADA DE SACRIFICII
26 Oct 2011   •   04:05

DANA GRECU

Incepem Ordinea zilei cu vesti una mai proasta  ca alta. Guvernul vrea sa îngheţe salariile şi pensiile până în vara anului viitor. Si e varianta optimista.Presedintele a declarat  azi ca  Romania nu mai are de unde imprumuta bani. Daca bancile mama nu trimit finante in zona euro, bugetul tarii ramine in aer "adică n-am mai putea finanţa nici măcar cheltuieli de anul acesta", a declarat Basescu, inainte sa plece azi la Bruxelles, la Consiliul European. FMI, pe de.alta parte, ne ureaza sa rezistam  ca sa ne salvam.  Adica  e nevoie de noi masuri dure, luate de un guvern puternic. Adica unul mai putin corupt, care sa faca strazi si care sa stie macar numarul companiilor de stat!!!  Va vine sa credeti sau nu, nimeni nu stie sa spuna sigur cite companii de stat avem. Banca Mondiala a numarat vreo 760 si spune ca un sfert din ele sint in faliment , ceea ce înseamnă că 100.000 de angajaţi ar putea rămâne pe drumuri dacă acestea se închid. In mijlocul unei furtuni economice, puterea se joaca de-a CNP. O sa vorbim despre haosul de la recensamint!!!
 Ecourile aniversarii regelui au trecut granita! Dupa 20 de ani de la revolutia anticomunita regele a avut parte de atentia si onorurile care i se cuvin. Toata lumea se mira cum se face ca fosti activisti comunisti au ajuns sa-l aprecieze pe rege si puterea de la Bucuresti, cea care a condamnat comunismul, nu da doi bani pe Majestatea Sa.  
Adrian Marsanu, jurnalist economic, Teodor  Melescanu, senator PNL, Ecaterina Andronescu, deputat PSD, Dan Petre, analist de politica externa.

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close