Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei VAL URIAS DE CONCEDIERI. GEOANA S-A RELANSAT LA DABULENI

VAL URIAS DE CONCEDIERI. GEOANA S-A RELANSAT LA DABULENI

VAL URIAS DE CONCEDIERI. GEOANA S-A RELANSAT LA DABULENI
24 Noi 2011   •   03:30

RADU TUDOR

O noua binecuvintare a cazut pe capul romanilor : reforma statului condus de Traian Basescu va continua cu un val urias de concedieri. Peste 300.000 de oameni vor ramine pe drumuri, a anuntat presedintele. Tensiunea sociala si numarul de rauplatnici la banci o sa explodeze in 2012. Mircea Geoana, proaspat exclus din PSD si de la conducerea Senatului, fuse la Dabuleni unde anunta ca-si creaza o formatiune politica proprie, impotriva actualei puteri si a USL. Faimosii olteni vinzatori de lubenite sunt grupul de baza al noii formatiuni. In tot acest timp, Vasile Blaga este incalzit pe tusa portocalie pentru functia numarul doi in stat.

Mafia din Guvern, patronata de secretarul general cu rang de ministru Daniela Andreescu, a intrat in vizorul colegilor de partid, Cristian Preda si Iulian Urban cerind demisia ori demiterea inaltului functionar corupt.

In fine, la Teleorman tragedia continua sub patronajul infernalului Nitulescu, prefectul de tip ceausist care taie si spinzura, incluzind aici salariile invatatorilor si profesorilor. La Timisoara se prefigureaza un nou scandal a la Cluj, avind protagonisti pe presedintele Consiliului Judetean Constantin Ostaficiuc si pe deputatul Alin Popoviciu. Cei doi portocalii isi plimba intre ei afaceri si sume de bani ca pe propria mosie. Emisiunea de azi se va incheia cu imagini inedite : jumatate de Guvern s-a dus la Zidul Plingerii in Israel, sperind ca divinitatea sa le dea mintea de pe urma, in care prea putini mai cred.

Ordinea zilei e facuta azi de Ecaterina Andronescu (PSD), Ilie Serbanescu - analist economic, Marius Nistor - seful unuia din sindicatele educatiei si Vlad Nistor, istoric si analst

×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close