Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei VANGHELIE NU SE PREDA. UDREA, SCANDAL CU FONDURI

VANGHELIE NU SE PREDA. UDREA, SCANDAL CU FONDURI

VANGHELIE NU SE PREDA. UDREA, SCANDAL CU FONDURI
28 Iun 2011   •   04:05

Dana Grecu

In mai putin de 24 de ore, doi politicieni au infundat-o rau de tot din cauza ministresei Udrea. Vanghelie, de la PSD, a pierdut cea mai importanta filiala a partidului, Bucurestiul. Chiar daca nu spun oficial, ai lui il banuiesc de legaturi periculoase cu pedelista si l-au trecut pe tusa. Andreica, fost subaltern al lui Udrea la Dezvoltare, a fost audiat de DNA pentru deturnare de fonduri. Fix dupa un scandal cu ministrul care il acuza ca da bani pentru infrastructura preferential. Adica numai la .. primarii opozitiei. Andreica vrea s-o traga pe Udrea dupa el! Cum? Aflati la Ordinea zilei!

Tot aici, incercam sa aflam cine minte. Franks de la FMI, care spune ca economia Romaniei e in scadere, sau Boc, de la Guvern, care declara ca sintem e pe valul cel bun. La mai putin de 1000 de km de noi, in Grecia, e haos. Greva generala si proteste. Asta inseamna cel putin rate la banci mai mari pentru romani, a declarat Franks. Vestea vine trasnet peste niste oameni aflati oricum la coada clasamentului la capitolul nivel de trai.

Azi am aflat, de exemplu ca la Piatra Neamt, spitalul si-a inchis trei sectii pentru ca nu are medici. Azi fac Ordinea zilei europarlamentarul PNL Ramona Manescu, Ecaterina Andronescu, senator PSD, Alin Popoviciu, deputat PDL, Ionel Blanculescu, consultant financiar.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close