Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei VENDETA LUI FUNERIU

VENDETA LUI FUNERIU

VENDETA LUI FUNERIU
05 Iul 2011   •   04:05

DANA GRECU

Funeriu si-a dat arama pe fata. In prostia noastra, chiar am crezut ieri ca ministrul a macelarit bacalaureatul pentru ca vrea ca scoala romaneasca sa se aseze pe niste principii sanatoase. De fapt, Funeriu avea de paltit niste polite unor oameni pe care ii dorea zburati din sistem pentru ca-l incurcau rau de tot. Rectorii universitatilor cu multi studenti! Acum, fara clienti, facultatile vor saraci, rectorii isi vor smulge parul din cap si el , Funeriu, se va aprinde ca aragazul cu gaze de la rusii suparati pe Basescu.

Lamurim chestiunea la Ordinea zilei, caci ne-am prins de smecheria ieftina a ministrului laudat de presedinte. Cum stim cu totii, romanii trec repede de la o extrema la alta. Unii fac haz de necaz ca au ramas fara dioploma de bac, altii, disperati ca au ratat examenul se sinucid. E un subiect la Ordinea zilei. Tot aici va aratam ce fac cu banii dumneavoastra ministrii mediocri ai cabinetului Boc. Udrea vrea sa bage 15 milioane de euro intr-un aqua parc, in statiunea Herculane. Ca sa dezvolte turismul. In Herculane, curge apa din joi in pasti, cade tencuiala din bazele de tratament si iti rupi masina pe drumurile pline de gropi.

E bine, mai ales ca romanii cistiga din ce in ce mai prost! O sa vedeti! Ramineti cu noi! Pun informatiile in Ordine!

Mihaela Popa, senator PDL, Bogdan Hosu, presedinte Cartel Alfa, Ionel Blanculescu, consultant financiar, Mihai Voicu, deputat PNL.

×
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close