Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei VENDETA POLITICA LA VARF? PUSI PE DRUMURI SI CU BANII LUATI.

VENDETA POLITICA LA VARF? PUSI PE DRUMURI SI CU BANII LUATI.

VENDETA POLITICA LA VARF? PUSI PE DRUMURI SI CU BANII LUATI.
27 Ian 2011   •   18:58

ANDREEA MUNTEANU, DANA GRECU

Asteptam dintr-o clipa in alta sa aflam daca  presedintele Psd  Arges va fi eliberat din arest sau va sta dupa gratii 29 de zile, cum vor procurorii care il acuza de acte de coruptie. Ordonanta de retinere a expirat acum o ora. Pesedistii spun ca e razbunare politica si au strins rindurile in jurul lui Nicolescu. Azi, europarlamentarii PSD l-au boicotat pe Basescu in Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei de la Strasbourg. Basescu i-a infruntat in vazul intregii lumi. Vom intra in direct cu Lia Olguta Vasilescu, deputat PSD, care este la Pitesti acum. E vorba de vendetă politică sau de corupţie?
 Guvernul pregateşte hotarărea care va permite continuarea recalculării pensiilor militarilor. Angajatorii vor fi obligaţi să facă singuri rost de adeverinţe şi ne imaginăm deja ce haos va fi pentru că nu puţine sunt instituţiile ale căror arhive au dispărut cu totul mai ales dupa revoluţie. În afară de incertitudini, pensionarii militari trăiesc mai nou şi cu teamă că pensiile calculate greşit vor rămâne aşa. Asta pentru că, dacă nu se duc singuri să conteste pensiile în termen de 30 de zile de la decizie îli pot lua adio de la un calcul corect, raman cu ce-au primit gresit. In cele mai multe cazuri, decizia a fost emisa pe 1 ianuarie si a ajuns in casuta postala a pensionarului pe 25.
Continuam si discutiile despre furtul  prin retinerea CASS+ului  pe pensia intreaga.
Azi fac Ordinea zilei Sergiu Andon, deputat PC, Nini Sapunaru, deputat PNL, Daniela Clatinici, liderul  Sindicatului Sanitas Vaslui. 1400 de medici si asistente din Vaslui au cistigat in instanta cei 25 la suta taiati de guvernul Boc. In studioul stirilor, Preda Nedelcu,Presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor Pensionarilor, Maria Sava, pensionara, Ionut Nita, subofiter la Penitenciar, obligat de stat sa se pensioneze, desi ar fi vrut sa faca meseria pentru care s-a pregatit  si taiat acum la pensie.


×
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close