VESTEA BUNĂ

VESTEA BUNĂ
12 Dec 2012   •   04:05

VESTEA BUNĂ: PENSIILE AR PUTEA CREŞTE CU 4 %
VEŞTILE RELE: GUVERNUL DĂ VERDE LA CREŞTEREA TAXELOR LOCALE. CRESC ACCIZELE PE MOTORINĂ, POSTURILE LA STAT RĂMÂN BLOCATE, NU SE DAU TICHETE DE MASĂ ŞI SE LIMITEAZĂ GRATUITĂŢILE PE TRANSPORTUL PUBLIC

DANA GRECU

Barosso il vrea premier pe Ponta. A spus azi ca premierul a respectat cerintele Comisiei si ca are in spate o ditamai majoritatea. Declaratia ...presedintelui Comisiei Europene si membru marcant al Partidului Popular European cade ca o ghilotina peste Cotrocenii lui Basescu. Presedintelui, intelegem, nu-i mai ramine decit continue sa-i incaiere pe uselisti cautind printre ei unul care sa rupa rindurile. A facut-o deja, pricepem noi, din scandalul care s-a inscat in PSD. Azi, Ponta a confirmat ca unul de-al sau il sapa vorbind cu Basescu, pe ascuns, despre functia de premier. Ponta spun e ca il stie si ca il va da afara din partid. Cine va zbura din PSD? Toata lumea s-a repezit sa spuna Geoana. Geoana le-a trintit-o tuturor sec: eu vreau sa desemnez premierul nu sa fiu premier. Vorbim despre asta.
Pentru Ordinea zilei, stirea zilei este ca guvernul a anuntat cresterea taxelor. Si tot guvernul a decis sa continue politica lui Boc de inghetare de angajari si facilitati pentru pensionari. Motivul invocat de premier este acela ca nu are bugetul. Si nu are buget pentru ca nu are guvern, si nu are guvern din cauza lui Basescu. Sta in picioare argumentul? Incercam sa aflam! Inainte de a intra in emisie, am aflat si ca pensiile ar putea creste cu 4 la suta. Asta ar fi o veste buna.
Apropo, vestea cu taxele vine odata cu gerul care, in unele zone ale tarii, deja inzapezite, va atinge -26 de grade.
Sunt cu noi Nicolae Banicioiu, deputat PSD, Marian Petrache,presedinte CJ Ilfov, Adrian Radulescu, PDL,Toader Paraschiv.

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close