Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei VIN AI NOSTRI, PLEACA AI NOSTRI

VIN AI NOSTRI, PLEACA AI NOSTRI

VIN AI NOSTRI, PLEACA AI NOSTRI
23 Noi 2010   •   18:54

ANDREEA MUNTEANU
DANA GRECU

Demiteri in lant, azi, la Ministerul de Interne. După o intalnire cu Traian Băsescu, ministrul Igaş a anunţat cu vocea tremurândă că secretarul de stat Dan Valentin Fătuloiu şi şeful poliţiei Petre Tobă au fost schimbaţi din funcţii, iar celebrul Vasea Şoric de la Piatra Neamţ şi-a dat singur demisia. Aceste schimbări vin după un scandal de 2 săptămâni în care am aflat  că mafia merge mână în mână cu vârfuri ale poliţiei, că mafia comandă asasinate sub nasul poliţiei, că maşina unui şef al poliţiei poate fi parcată fără probleme în curtea unui cămătar, ucis apoi într-o crâşmă în miezul zilei.
Liviu Popa, şeful Direcţiei Generale Anticorupţie din MAI, va prelua postul de şef al Poliţiei Române, în locul lui Petre Tobă, iar Ioan Dascălu, ataşat de Interne la Ambasada României din Marea Britanie, pe cel al secretarului de stat în MAI, în locul lui Dan Valentin Fătuloiu. Unele surse bine informate spun că aceste numiri sunt departe de a rezolva spinoasa problemă a pollitizării poliţiei. Ar fi, de fapt, o împărţire a zonelor de influenţă între Vasile Blaga şi Gheorghe Falcă, omul lui Udrea.
  Premierul Boc e  la aceasta ora in sedinta coalitiei unde  intoarce pe toate fetele legea salarizarii. Din nou. N-a intrebat pe nimeni insa daca are dreptul sa imparta in guvern prime de vacanta de 160 de mii de euro si al treisprezecelea salariu. Bani la care nu viseaza niciun alt bugetar.  Si nimeni nu explica romanilor de ce guvernul imbogateste casele de avocatura in conditiile in  care toate ministerele si companiile lor au juristi. Zeci de milioane de euro! Detaliem aceasta informatie, care sfideaza bunul simt si bugetul Romaniei.  Pun informaţiile in Ordinea zilei  senatorul PNLTeodor Melescanu , fost ministru al Apararii, senatorul  Dan Sova , deputatul Bogdan Ciuca, vicepresedinte PC, secretarul de stat UDMR Tanczos Barna, deputatul PDL Alin Popoviciu.

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close