Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei ZEUS LUPTA CU FETELE RUJATE

ZEUS LUPTA CU FETELE RUJATE

ZEUS LUPTA CU FETELE RUJATE
25 Noi 2010   •   18:50

ANDREEA MUNTEANU
DANA GRECU

Presedintele e in delir. Azi ne-a facut pe toti mincinosi! Dvs mintiti ca n-aveti bani. Noi mintim cind va spunem ca salariul a scazut cu 25 la suta si ca majorarea de 15 la suta a lui Boc e praf in ochi daca o rapotam la banii  taiati si la inflatie.  Toata lumea e proasta si minte de la un capat la altul. Dacă n-aveţi bani, nu aveţi pentru că nu munciţi destul, nu pentru că guvernul v-a adus la sapă de lemn. Dezvoltăm subiectul şi apelăm la memoria arhivelor ca să-i amintim preşedintelui ce spunea mai deunazi despre bani. Azi, Băsescu a uitat de moguli şi de tonomate şi a trecut la ... "fetele rujate cu ochii cât cepele care întreabă unde-s bănişorii".  Noi spunem că preşedintele şi-a pus singur mâna în cap cu vorbele astea si lansăm o întrebare "Cine e cea mai rujată din ţară?". Şi vă mai intrebăm aşa: Cine minte de îngheaţă apele: Puterea, Opoziţia "iresponsabilă" sau presa?
În această seară, o să le demonstrăm reprezentanţilor puterii că mint atunci când spun că primele şi al 13-lea salariu s-au dat peste tot. O sa le demontăm afirmaţiile chiar cu mesajele dumneavoastră care ne-au arătat şi nouă că, în România, legea se aplică doar pentru unii, cu discriminare.
Pun informatiile in Ordine, in platoul emisiunii,  Alina Gorghiu, deputat PNL si Sorin Minea, presedinte Romalimenta. De la Brasov , intram in direct cu deputatul PSD Constantin Nita. De la Sibiu, e in direct cu noi profesorul Teodor Fartonea, lider Sindicatul Invatamintului Preuniversitar Sibiu, de la Iasi, deputatul  PDL Nicusor Paduraru, iar de la Tg Mures,  Lucian Puiu, funcţionar public, liderul sindicatului Columna.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close