Antena 3 Emisiuni La ordinea zilei ZIUA ASUMARILOR PE BANDA RULANTA

ZIUA ASUMARILOR PE BANDA RULANTA

14 Dec 2010   •   18:53
ZIUA ASUMARILOR PE BANDA RULANTA

DANA GRECU

Azi, la Ordinea zilei, vorbim despre atacul celor doua palate asupra romanilor. Guvernul a asediat azi parlamentul cu asumarea salarizarii taiate cu 25 la suta si a trecut  Legea educatiei, in varianta lui Funeriu.  Sub ochii neputinciosi ai opozitiei care da din colt in colt sa convinga din nou Curtea Constitutionala  ca legile lui Boc sint pe linga .. lege.  In urma cu citeva minute, presedintele  Basescu a facut praf justitia spunind despre ea a adus cel mai mare rau romanilor. De la Cotroceni, se vede ca spitalele functioneaza dupa standarde desi nu sint medici si asistente, ca  Fmi nu e o camasa de forta, ci o centura de siguranta, ca ne va fi bine, dar ca nu sint garantii pentru asta. Noi punem intrebarea, in regimul asta,  poate garanta cineva, ceva romanilor. Nu casa, masa si serviciu, cum era pe vremea comunismului. Ci macar ca nu mor de foame, dupa o viata de munca. 
DAN SOVA, SENATOR PSD,  BOGDAN CIUCA, DEPUTAT PC, VICTOR PAUL DOBRE, DEPUUTAT PNL, VASILE MARICA, ALIN POPOVICIU, DEPUTAT PDL.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close