Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Adolescentă moartă în braţele mamei după ce a primit trei diagnostice în patru zile. Fetei i se făcuse rău la şcoală, în Focşani

Adolescentă moartă în braţele mamei după ce a primit trei diagnostice în patru zile. Fetei i se făcuse rău la şcoală, în Focşani

Este stare de șoc la Focșani, acolo unde o adolescentă de 15 ani a murit în brațele mamei, după ce i s-a făcut rău la școală.

Adolescentă moartă în braţele mamei după ce a primit trei diagnostice în patru zile. Fetei i se făcuse rău la şcoală, în Focşani
Sursa foto: Pexels
de Claudia Popovici    |    04 Noi 2022   •   17:44

Adolescenta şi-a sunat mama de la şcoală şi a cerut să fie dusă la doctor pentru că avea dureri de cap și stări de vomă. 

La spital, copila a primit trei diagnostice în patru zile și nu a mai putut fi salvată.

"După ce a fost consultată de medicul de gardă i s-a pus diagnosticul a fost de cefalee și hipocalcemie.

Pentru că nu prezenta alte semne clinice care să ridice semne de întrebare, fata a plecat acasă cu rețetă de antialgice și suplimente de calciu.

A doua a prezentare la spital a fost pe data de 23 septembrie la ora 13:00, când fata a acuzat cefalee, greață și prezenta paloare și multiple echimoze.

Diagnosticul la internare, dar de medicul de gardă, a fost anemie clinică și tulburări de coagulare în observație.

În urma investigațiilor medicale a reieșit o tromcitoză severă, iar medicul a bănuit un debut brusc de leucemie sau de o boală hematologică", a precizat Alina Cosma, purtător de cuvânt Spitalul Județean de Urgenţă Focşani, pentru Antena 3 CNN. 

Familia este hotărâtă să depună plângere la poliție și la Colegiul Medicilor.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close