Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Anchetă de proporţii în cazul fetei arse de la Centrul de Plasament Brădet. Anchetatorii au mai multe ipoteze

Anchetă de proporţii în cazul fetei arse de la Centrul de Plasament Brădet. Anchetatorii au mai multe ipoteze

A fost deschisă o anchetă de proporţii după ce o tânără de 19 ani a ajuns la spital cu arsuri grave pe corp. Fata era internată la o casă de tip familial din judeţul Braşov, iar autorităţile iau în calcul varianta în care totul ar fi plecat de la o neglijenţă a personalului.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Aug 2023   •   18:54

Tânăra de 19 ani era instituţionalizată la Centrul de Plasament pentru Copii cu Nevoi Speciale Brădet. Centru ce a intrat în atenţia autorităţilor, după ce, în urmă cu câteva zile, fata de 19 ani a ajuns la spitalul Judeţean Braşov cu arsuri grave.

Există mai multe ipoteze. Prima dintre ele este legată de o posibilă neatenţie din partea personalului, care ar fi dus la opărirea victimei în timpul procesului de îmbăiere.

Pe masa procurorilor mai există şi varianta în care arsura ar fi apărut de la procesul de derazitare, efectuat cu o zi înainte de incident.

Situaţia devine cu atât mai complicată, pentru că, spun medicii, victima suferă de mai multe probleme medicale ce o împiedică să comunice.

Au fost deschise mai multe anchete care caută să afle răspunsul la întrebarea cum a fost posibil acest lucru.

Incidentul nu a fost notat nici în registrul de activităţi al unităţii, ceea ce face ca autorităţile să ia în calcul varianta unei încercări de a muşamaliza incidentul.

 

×
Subiecte în articol: Brădet arsuri
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close