Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Un angajat al Poştei a fugit cu banii de pensii. Poliţia ştie cine e hoţul şi îl caută

Un angajat al Poştei a fugit cu banii de pensii. Poliţia ştie cine e hoţul şi îl caută

Un angajat al Poştei Române a fugit cu aproape 300.000 de lei. Erau banii de pensii pentru cei din comuna Chiajna.

Un angajat al Poştei a fugit cu banii de pensii. Poliţia ştie cine e hoţul şi îl caută
Sursa foto: Facebook/ Posta Romana
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Noi 2022   •   18:54

Vârstnicii din Chiajna au rămas, deocamdată, fără banii de pensii. Asta pentru că unul dintre cei doi angajaţi ai Poştei care livrau banii a fugit cu aproape 280.000 de lei.

Ironia face ca furtul să se fi întâmplat pe strada Eroului. Poliţiştii îl caută acum pe angajatul fugar.

Un sac plin cu bani a fost furat dintr-o maşină a Poştei Române, pe o stradă din Chiajna

Bărbatul suspect se afla împreună cu șoferul mașinii, ambii fiind angajați ai Poștei Române. Acesta l-ar fi rugat să oprească în dreptul unui magazin pentru a-și lua o sticlă cu apă. Șoferul a făcut ce l-a rugat colegul său și după câteva minute în care l-a așteptat a mers să îl caute. Nu l-a găsit. S-a întors în mașină și a constatat că geanta cu bani lipsea. În acea geantă erau aproape 280.000 de lei!

Suspectul care lucrează la Poșta Română era angajat de câteva zile

Polițiștii au reușit să îl identifice pe acesta. Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, iar oamenii legii merg și pe varianta unui alt suspect care să-l fi ajutat pe acest bărbat.

Polițiștii au deschis un dosar de urmărire penală în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. 

Cercetările continuă pentru ca suspectul să fie depistat și audiat de polițiști. 

Ce spune Poliţia

"La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11:47, un reprezentant al Poștei Române a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 11:40, un angajat (șofer transport valori) la aceeași instituție, l-a sesizat cu privire  la faptul că în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare, a dispărut un sac, ce aparține Poștei Române, în care se afla suma de 278000, și care ar fi fost sustras de însoțitorul acestuia, angajat la aceeași instituție.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii din Chitila pentru efectuarea activităților specifice, în cauză fiind identificat delegatul, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate.

La acest moment polițiștii din Chitila efectuează activități pentru depistarea persoanei, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt", se arată în comunicatul poliției. 

×
Subiecte în articol: Posta Romana bani pensii Chiajna postas
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close