Antena 3 CNN Actualitate Un sac plin cu bani a fost furat dintr-o maşină a Poştei Române, pe o stradă din Chiajna

Un sac plin cu bani a fost furat dintr-o maşină a Poştei Române, pe o stradă din Chiajna

Jaf de aproape 60 de mii de euro dintr-o mașină a Poștei Române. Totul s-a întâmplat în Chiajna, lângă capitală.

de Laura Dinu    |    01 Noi 2022   •   14:50

Un reprezentant al Poștei Române a fost cel care a alertat polițiștii de la IPJ Ilfov cu privire la faptul că, în jurul orei 11:00, un angajat de la aceeași instituție l-a anunțat că, în timp ce se afla pe o stradă din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare, a dispărut un sac, ce aparține Poștei Române, în care se afla suma de 278000, și care ar fi fost sustras de însoțitorul acestuia, angajat la aceeași instituție.

Sacul cu bani ar fi fost sustras chiar de colegul lui, tot angajat al Poștei Române. 

Imediat la fața locului s-au deplasat polițiștii din Chitila pentru a verifica dacă se confirmă sesizarea făcută de angajat. Aceștia au identificat un bărbat din vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea furtului. 

Din primele informații, se pare că este vorba despre banii de pensie ai localnicilor din Chiajna. 

Polițiștii au deschis deja un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. 

”La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11:47, un reprezentant al Poștei Române a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 11:40, un angajat (șofer transport valori) la aceeași instituție, l-a sesizat cu privire  la faptul că în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare, a dispărut un sac, ce aparține Poștei Române, în care se afla suma de 278000, și care ar fi fost sustras de însoțitorul acestuia, angajat la aceeași instituție.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii din Chitila pentru efectuarea activităților specifice, în cauză fiind identificat delegatul, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate.

La acest moment polițiștii din Chitila efectuează activități pentru depistarea persoanei, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, se arată în comunicatul poliției. 

×
Subiecte în articol: Posta Romana
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close