Antena 3 CNN Emisiuni News Hour with CNN Artiștii care vor urca pe scena Saga Festival 2023. Wiz Khalifa și Lil Nas X, pentru prima dată în România

Artiștii care vor urca pe scena Saga Festival 2023. Wiz Khalifa și Lil Nas X, pentru prima dată în România

Iubitorii de muzică din România vor avea parte, în perioada 23-25 iunie, de trei zile memorabile de spectacol. Organizatorii au anunțat deja numele artiștilor care vor urca pe scena Saga Festival 2023.

Saga Festival
Artiștii care vor urca pe scena Saga Festival 2023. Wiz Khalifa și Lil Nas X, pentru prima dată în România
Sursa foto: Colaj Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Ian 2023   •   22:38

Cea de-a treia ediție a evenimentului muzical Saga Festival 2023 va avea loc în perioada 23-25 iunie, la Romaero Băneasa, în București.

Pe parcursul celor trei zile de concert, fanii îi pot asculta pe Wiz Khalifa şi Lil Nas X, care vor concerta pentru prima dată în România.

Alături de cele două nume sonore ale scenei internaţionale, vor mai face show peste 100 de artişti, iar cu ocazia grandiosului eveniment, în Capitală, sunt aşteptaţi 150 de mii de festivalieri.

Printre artiștii care vor face spectacol se numără și producătorul de muzică electronică Skrillex, care se va afla, de asemenea, pentru prima dată în București.

Citește și: Cât costă cazarea la cele mai mari festivaluri din România, în 2023: Massif, Neversea și UNTOLD

Alan Walker va fi prezent și de această dată la Saga Festival 2023, iar fanii sunt nerăbdători să-i asculte muzica.

Primul artist român anunțat de organizatori este IAN, cel care se bucură de un mare succes în lumea muzicii trap, fiind unul dintre cei mai influenți artiști ai generației sale.

Locul desfășurării festivalului este unic, având loc pe Aeroportul Romaero, iar surpriza este reprezentată de o scenă secretă, amenajată într-un avion propriu-zis, potrivit libertatea.ro.

Biletele sunt disponibile pe sagafestival.com, iar prețurile sunt cuprinse între 200 și 750 de lei.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close