Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Un bărbat a fost bătut cu sălbăticie pe o alee din Bârlad! Imaginile şocante, filmate de fiul agresorului

Un bărbat a fost bătut cu sălbăticie pe o alee din Bârlad! Imaginile şocante, filmate de fiul agresorului

Scene revoltătoare au fost surprinse în judeţul Vaslui. Un bărbat de 61 de ani a fost bătut cu sălbăticie pe o alee din Bârlad. Imaginile agresiunii au fost postate apoi pe reţelele sociale. Cel care filmează întreaga scenă se pare că este chiar copilul agresorului, care se aude cum îl roagă să se oprească pe cel care loveşte.

Un bărbat a fost bătut cu sălbăticie pe o alee din Bârlad! Imaginile şocante, filmate de fiul agresorului
Sursa foto: Captură Antena 3
de Lili Trifu    |    Andreea Borboros    |    09 Iun 2022   •   17:10

Bărbatul de 61 de ani ar fi fost luat la pumni şi picioare din cauza relației sale amoroase cu cea care i-ar fi iubită și agresorului.

Bătaia din stradă i-au șocat pe vasluieni

Scenele de o violenţă rar întalnită au fost postate pe paginile de socializare din municipiul Bârlad .

Bărbatul a fost bătut cu pumnii şi picioarele până ce a fost lăsat lat pe una dintre aleile oraşului vasluian.

Întreaga scena a fost filmată de fiul agresorului

Atenţie! Imagini care vă pot afecta emoţional

Băiatul a a urcat apoi pe Facebook filmuleţul care a starnit dezaprobarea totala a internauţilor.

Sora victimei care a văzut  filmuleţul respectiv a sunat la 112 şi a reclamat fapta a bărbatului de 40 de ani. Cei doi, agresor şi victimă, se cunoşteau, între ei existând animozităţi din cauza …femeilor.

Nefericita întâmplare a fost vazută şi de martori, care le-au cerut celor care filmează să cheme Poliţia.

Agresorul din Bârlad a fost găsit şi reţinut pentru 24 de ore

Poliţiştii bârlădeni au deschis un dosar penal pentru violenţă şi tulburarea liniştii publice.

În această dimineaţă, agresorul a fost săltat de acasă şi adus la audieri la sediul Politiei municipale Bârlad.

"Cu privire la materialul video, postat pe o rețea de socializare, în care este prezentată agresiunea unui bărbat, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele:

La data de 8 iunie 2022, ora 22.00, Poliția Municipiului Bârlad s-a sesizat cu privire la apariția respectivului material video în spatiul public și a dispus efectuarea de verificări, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a fost produsă agresiunea.

Ulterior, la ora 23.20, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin plângere, de către o femeie, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Bârlad, sora persoanei vătămate, cu privire la faptul că, în data de 30 mai 2022, în zona străzii Siret din municipiul Barlad, fratele său, barbat de 61 de ani, ar fi fost agresat și amenințat.

În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate și dispunerea măsurilor legale.

Un prezumtiv autor, bărbat în varstă de 40 de ani, a fost identificat și urmează a fi condus la sediul Poliției Municipiului Bârlad, pentru audieri" , se spune in comunicatul de presa  emis de IJP Vaslui .
 

×
Subiecte în articol: bătaie Barlad Vaslui
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close