Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN București, capitala câinilor fără stăpân. Poliția: "Când vedeți că nu e nimeni pe stradă, cine să vă apere?"

București, capitala câinilor fără stăpân. Poliția: "Când vedeți că nu e nimeni pe stradă, cine să vă apere?"

La aproximativ jumătate de an de la moartea Anei Oroş Daraban, câinii vagabonzi continuă să terorizeze vestul Bucureștiului. Oamenii din Sectorul 6 susţin că au făcut zeci de sesizări, dar cei de la ASPA i-ar fi ignorat.

de Radu Tiliță    |    Ioana Mircea    |    22 Mai 2023   •   19:34

Unii oameni din Sectorul 6 al Capitalei au ajuns să se ascundă pe după gardurile locurilor de joacă pentru a scăpa de atacul câinilor fără stăpân.

O filmare cu camera ascunsă, arată cum Poliţia locală sfătuiește o femeie aflată în pericol să se ascundă de câini în altă parte. Ba mai mult de atât, pentru că femeia s-a ascuns de frică într-un loc de joacă, noaptea, alături de câinele său, Poliția a vrut să îi dea amendă. "Când vedeți că nu e nimeni pe stradă, cine să vă apere?", a fost reacția polițistului.

Pentru prima oară, reporterii Antena 3 CNN au reușit să dea de Diana Pungă, city managerul Capitalei. La cinci luni după accidentul tragic de pe lacul morii, prima reacţie a fost una halucinantă: "Am rugămitea să faceţi solicitarea către Direcţia de Presă. Mulţumesc!".

Citește și: ”Mi-e dor de tine...!” Mesajul emoționant transmis de soțul Anei, femeia ucisă de o haită de câini în București

Cartierul Brâncuşi este unul dintre cele mai populate cartiere de tineri din vestul Capitalei. Aici, familiile şi-au cumpărat locuinţe la preţuri accesibile neştiind că zona este împânzită de câini vagabonzi.

Oamenii din zonă, au ajuns să meargă pe stradă cu frica în sân, chiar şi ziua în amiaza mare.

Astăzi, pe străzile din cartier, patrulau trei angajaţi ai Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor doar că nu pe jos pe terenuri virane sau şantiere, ci în maşină.

Oamenii din zonă au făcut zeci de sesizări către city managerul Capitalei, însă aceștia nu au primit nici un răspuns, iar noi am fost invitați să ne adresăm Biroului de Presă.

×
Subiecte în articol: București caini vagabonzi
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close