Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Candidații la alegerile locale 2024 stârnesc valuri de glume și ironii | Clipuri virale pe internet și discursuri pe care nici ei nu le înțeleg

Candidații la alegerile locale 2024 stârnesc valuri de glume și ironii | Clipuri virale pe internet și discursuri pe care nici ei nu le înțeleg

Modul în care unii candidați își transmit mesajele către alegători în această campanie electorală poate concura cu brio la galele pentru cele mai bune comedii. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Apr 2024   •   19:40

Unii vor să copieze clipuri virale de pe TikTok, alții se lansează în discuții pe care nu le pot duce, iar alți candidați se consideră prea scumpi pentru a da ochii cu poporul. Clar, toți vor funcții înalte.  

Florian Giubega a lansat un clip în care îi oferă unei tinere promisiunea de a o prinde atunci când ea se lasă pe spate, dar o lasă să cadă. Nu știm ce s-a întâmplat cu tânără din clip, dar cu siguranță Florian Giubega, candidatul PSD pentru primăria Sibiu a dorit să devină viral cu orice preț. Clipul postat pe Instagram a stârnit sute de reacții, iar candidatul lovește din nu. 

Continuăm cu Alexandru Popa, candidatul PNL pentru Consiliul Județean Brăila, cel care cu un an în urmă a chinui în parlament un discurs cu prea multe cuvinte sofisticate. A revenit la școala generală pentru a face campanie electorală. 

De asemenea, avem și un candidat pentru care cuvintele sunt prea multe, atât de multe încât ideile rămân fără înțeles. Este vorba despre primarul municipiului Zalău, care își dorește un alt mandat. 

Scump la vorbă este Vasile Rîmbu, cel care vrea fotoliul de primar al municipiului Suceava. Este cel care a făcut din spitalul Suceava unul dintre cele mai mari focare de Covid în timpul pandemiei. 

×
Subiecte în articol: campanie electorala candidati alegeri
Parteneri
Candidat la primarie, prins în flagrant când dădea șpagă
x close