Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Atenţie la capcanele de pe internet! Cum a făcut o "vrăjitoare" peste 20.000 de euro | Socrul, soacra și soțul ei au ajuns după gratii

Atenţie la capcanele de pe internet! Cum a făcut o "vrăjitoare" peste 20.000 de euro | Socrul, soacra și soțul ei au ajuns după gratii

O vrăjitoare din Bucureşti a păcălit o femeie şi i-a luat peste 20.000 de euro şi foarte mult aur ca să-i rezolve problemele din căsnicie.

Atenţie la capcanele de pe internet! Cum a făcut o "vrăjitoare" peste 20.000 de euro | Socrul, soacra și soțul ei au ajuns după gratii
Sursa foto: Aranka Maria Tarot Astrologie Parapsihologie/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iun 2023   •   18:46

O aşa-zisă vrăjitoare din Bucureşti a păcălit o femeie cu 21.000 de euro, dar şi o cantitate însemnată de aur. Victima voia să îşi rezolve problemele din căsnicie. A fost păcălită să plătească serviciile supranaturale, dar şi-a dat seama prea târziu de escrocherie.

Între timp, poliţia a ajuns la casa autointitulatei vrăjitoare şi i-a dus toată familia la audieri. Trei persoane au fost reținute în acest caz.

"Vrăjitoarea" Aranka Maria spune despre ea că este "înzestrată cu un har unic". A păcălit o femeie originară din Ucraina, care voia sa îşi rezolve neînţelegerile din căsnicie.

Ucraineanca a luat legătura cu Aranka Maria în mediul online

Cu timpul, i-a virat în cont peste 5.000 de euro, sume de bani cu care aceasta cumpăra diferite incantaţii şi rugăciuni. Doar că descântecele nu au mai fost de ajuns. Aşa-zisa vrăjitoare i-a spus femeii, care locuia în Italia, că vine la ea.

Citeşte şi: Vrăjitoarele din București nu au prevãzut perchezițiile polițiștilor într-un caz de incantații nereușite

Vrăjitoarea i-a spus că, dacă are o sumă mai mare de bani sau aur, ar trebui să meargă ea în Italia să le descânte. Femeia a acceptat, iar vrăjitoarea a mers să o viziteze, fiind însoţită de trei membri ai familiei - soţul, soacra şi socrul.

Femeia le-a spus că are aproximativ 16.000 euro şi aur, susţinând că sunt "posedate". Ea a acceptat să-i dea vrăjitoarei banii şi aurul pentru a fi duse în România, deoarece "era nevoie de o incantaţie mai puternică", la care să participe şi alte vrăjitoare pentru a putea fi descântate.

Magia a funcţionat doar în sensul în care atât vrăjitoarea cât şi banii şi aurul luaţi din Italia au dispărut. Ucraineanca nu a mai reuşit să îşi recupereze avuţia.

Cum femeia nu a mai primit banii înapoi şi a realizat că a fost înşelată, a trimis o sesizare pe mail Poliţiei Capitalei. Ucraineanca a luat legătura cu poliţia şi a povestit cele întâmplate.

Anchetatorii bucureșteni au descins apoi în vila din Dămăroaia. I-au săltat pe toţi, vrăjitoarea, socrul, soacra și soțul. Complici cu toţii.

Trei persoane, reținute după ce au cerut bani pentru vrăjitorie

Socrul, soacra și soțul "vrăjitoarei" Aranka Maria au ajuns după gratii. Aranka Maria nu a fost reținută pentru că are un copil foarte mic în grijă. 

Socrul, soacra și soțul "vrăjitoarei" au fost reținuţi după ce polițiștii au făcut miercuri dimineața o percheziție domiciliară în Capitală într-un dosar în care se fac cercetări pentru înșelăciune.

Persoanele în cauză au fost duse la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

 

×
Subiecte în articol: vrajitoare București capcane blesteme
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close