Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Cât costă parcarea în Mamaia pe zi, după ce s-a eliminat taxa pe timp de noapte

Cât costă parcarea în Mamaia pe zi, după ce s-a eliminat taxa pe timp de noapte

Plata parcării în Constanța și Mamaia pe timp de noapte, între orele 19:00-09:00 a fost suspendată, de astăzi până la 31 decembrie inclusiv, a anunțat Primăria Constanța, după ce un proiect în acest sens a fost aprobat de consilierii locali.

Cât costă parcarea în Mamaia pe zi, după ce s-a eliminat taxa pe timp de noapte
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    26 Iul 2022   •   18:37

Turiștii care vor sa parcheze mașina în stațiunea Mamaia, începând de astăzi, 26 iulie 2022, vor plăti 38 de lei pe zi, taxa fiind acum valabilă doar de la 9:00 dimineața la ora 19:00 seara. 

„Proiectul de hotărâre pentru suspendarea unor prevederi din cuprinsul Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța aprobat prin HCL nr.123/2021 a fost aprobat astăzi (marți - n.r.) de consilierii locali. Obligativitatea plății tarifului de parcare din municipiul Constanța și stațiunea Mamaia, între orele 19:00-09:00, va fi eliminată până la 31 decembrie 2022, inclusiv. Demersul vine în completarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța. Regulamentul parcărilor prevedea, încă de la intrarea în vigoare, posibilitatea ca toți agenții economici care își desfășoară activitatea în zona 0 să poată să beneficieze de un abonament unic în valoare de 199 lei/lună și de un abonament suplimentar în valoare de 499 lei/lună”, transmite Primăria municipiului Constanța.

Edilii au decis ca modalitatea prin care hotelierii închiriază locurile de parcare din stațiunea Mamaia să fie îmbunătățită de comun acord, între Confort Urban și agenții economici prin simplificarea modalității de contractare și introducerea unor abonamente la purtător.

×
Subiecte în articol: cât costă parcare Mamaia taxa
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close