Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Cât plătesc românii de 1 Mai pe litoralul românesc. Tarifele pentru un sejur de trei nopți

Cât plătesc românii de 1 Mai pe litoralul românesc. Tarifele pentru un sejur de trei nopți

Mulţi români au ales să petreacă sărbătorile de Paşte pe litoral. Au avut parte de vreme superbă, iar hotelierii i-au aşteptat cu pachete avantajoase. 

Cât plătesc românii de 1 Mai pe litoralul românesc. Tarifele pentru un sejur de trei nopți
Sursa foto: Pixabay
de Radu Tiliță    |    25 Apr 2022   •   18:02

După doi ani de pandemie, sezonul începe în forţă pe litoral, cu evenimente, petreceri, dar şi cu oferte interesante pentru turişti.

Distracţia la malul mării abia urmează, pentru că zeci de mii de turişti sunt aşteptaţi acolo în minivacanţa de 1 Mai. Unele hoteluri sunt deja ocupate în proporţie de 100%. 

Constănțenii se bucură de o zi superbă la mare, vor fi 17 grade în termometre și soare toată ziua. Așadar, a doua zi de Paște la mare poate fi și o zi de promenadă. 

Pe de altă parte, pregătirile pentru deschiderea sezonului estival pe litoral sunt pe ultima sută de metri. Primii turiști sunt așteptați să sosească în stațiuni în vacanța de 1 Mai. 

Aproximativ 100 de hoteluri vor fi deschise în stațiunile românești de la Marea Neagră, iar din 1 iunie, 90% din unitățile de cazare vor fi gata să îi primească pe turiștii nerăbdători să petreacă o vacanță la malul marii.

Mulți hotelieri au făcut investiții și au amenajat unitățile de cazare, pentru a-i primi pe turiștii care vor sosi în curând. Se lucrează intens în această perioadă pe litoralul românesc, pentru ca plajele să ofere momente de relaxare și odihnă. 

Patruzeci de hoteluri au primit turiști de Paște și 100 vor fi deschise la mare de 1 Mai. Pachetele au fost lansate de mult, astfel că deja unele hoteluri se laudă cu un grad de ocupare maxim în vacanța de 1 Mai.

După doi ani de pandemie și restricții, hotelierii de la mare speră la câștiguri bune în primăvara aceasta. E primul an fără restricții, iar turiștii abia așteaptă să se distreze fără opreliști. Unii n-au mai rezistat tentației și au dat deja o fugă pe litoral.

Mai puțin de o săptămână a rămas până la sosirea turiștilor, iar pe plajele de la mare este deja forfotă mare. Se scot gardurile de stuf, se nivelează nisipul și se execută lucrări de ecologizare. 

Prețurile pornesc de la 162 lei în stațiunea Mamaia, pentru un hotel de două stele, pe când la un hotel de trei stele, prețurile pornesc de la 197 de lei pentru perioada de 1 Mai.

Tarife de 1 Mai pe litoral, sejur de minim trei nopți

- 189 lei/noapte Mamaia, fără masă, trei stele

- 110 lei/noapte Eforie Nord, fără masă, trei stele

- 228 lei/noapte Mamaia, cu mic dejun, trei stele

- 238 lei/noapte Mamaia, cu mic dejun, patru stele.

×
Subiecte în articol: 1 mai litoral pret
Parteneri
Interviu exploziv: Ofițer sub acoperire, dezvăluiri despre rețelele de traficanți
x close