Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Cel mai căutat job din România. Vine cu mai multe avantaje la pachet

Cel mai căutat job din România. Vine cu mai multe avantaje la pachet

Românii încep să se orienteze tot mai mult către joburi care să vină la pachet cu mai multe avantaje. Potrivit unei platforme de recrutare există un job la mare căutare în țara noastră.

de Ioana Mircea    |    11 Ian 2024   •   02:00

Deşi Guvernul a majorat salariul minim, sunt discrepanțe mari între venituri în funcţie de zona în care locuim. Conform unei platforme de recrutare online, cele mai mari salarii le au cei din București, fiind urmați de cei din Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Ilfov și Satu Mare.

Venitul mediu net înregistrat în București, în 2023, a fost de 5000 de lei. Românii s-au orientat și au încercat să găsească joburi care să le ofere cât mai multe beneficii.

Citește și: Produsele care se scumpesc în România, din 2024. Pentru ce vor plăti românii mai mult

Mai exact, aceștia au căutat cu precădere un anumit job, și anume cel de șofer. Aici salariile pot varia în funcție de responsabilități, pornind de la 3.800 de lei și ajungând la 4.000 de lei, în medie.

"Pachet salarial competitiv peste media pieței + bonuri de masă. Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată. Telefon de serviciu", sunt beneficiile pe care le oferă unii angajatori, potrivit ejobs.ro.

×
Subiecte în articol: joburi
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close