Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Certificatul digital ar urma să devină principalul bilet de acces la mai multe tipuri de evenimente, în România

Certificatul digital ar urma să devină principalul bilet de acces la mai multe tipuri de evenimente, în România

Măsuri de ultimă oră! Miercuri în şedinţa CNSU se va discuta impunerea certificatului verde în sălile de sport, la evenimente sportive, dar şi la nunţi şi botezuri potrivit unor surse guvernamentale.

Certificatul digital ar urma să devină principalul bilet de acces la mai multe tipuri de evenimente, în România
Sursa foto: hepta
de Mia Lungu    |    13 Sep 2021   •   19:10

Săptămâna aceasta, în CNSU, se va discuta propunerea de impunere a certificatului verde în săli de sport, la evenimente sportive și la evenimente private, cum ar fi nunțile, botezurile și petrecerile aniversare, potrivit unor surse ale Antena 3.

La nunți, doar cu certificatul de vaccinare. Anunțul făcut de Florin Cîțu

Nunți cu certificat verde este propunerea discutată în Guvern. Premierul Florin Cîțu spune că această măsură ar evita situația în care nunțile trebuie anulate atunci când rata de infectare din localitatea respectivă crește peste 3 la mia de locuitori.

”Sunt nunți programate în perioada următoare, în zone unde se vede deja că ajungem la 3 la mie.

Propunerea mea și a domnului Raed Arafat... Aș vrea să ne asigurăm că aceste nunți nu sunt anulate și ar trebui să folosim certificatul verde.

Aș propune pentru nunțile care sunt deja programate, și sunt în zone unde incidența crește, să folosim certificatul verde”, a declarat premierul Florin Cîțu.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close