Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Clinica unde a fost tratat Petrică Mîțu Stoian ar putea fi închisă

Clinica unde a fost tratat Petrică Mîțu Stoian ar putea fi închisă

Sunt trei anchete deschise în paralel în cazul morţii lui Petrică Mîțu Stoian. Astăzi, Ministerul Sănătății a demarat o inspecție la clinica unde a fost internat regretatul interpret de muzică populară.

Clinica unde a fost tratat Petrică Mîțu Stoian ar putea fi închisă
Sursa foto: Captura YouTube
de Carmina Pricopie    |    11 Noi 2021   •   19:11

Este aceeași clinică pe care autoritățile statului au inaugurat-o acum un an. În Caraș-Severin a descins cu elicopterul Ministrul de Interne de la acea vreme, alături de Nelu Tătaru și de șeful Companiei Naționale de Investiții.

Acum sunt trei anchete în desfășurare. Una pentru ucidere din culpă, alta administrativă a Colegiului Medicilor din Caraș-Severin, iar una solicitată de Ministerul Sănătății, prin DSP Caraș-Severin.

Se verifică atât competențele medicale ale personalului medical care l-a tratat pe Petrică Mîțu Stoian, cât și dacă s-au respectat protocoalele medicale.

Citește șiColegiul Medicilor s-a autosesizat în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian. Vicepreședintele explică ce se va întâmpla în continuare

Directorul DSP Caraș-Severin, Dan Milos, spune că în cazul în care se vor descoperi nereguli la clinica în care a fost tratat interpretul de muzică populară, aceasta va fi închisă:

„Controlul este în desfășurare și încă nu avem un raport preliminar. Nu este aplicată o măsura complemetară cu privire la suspendarea activității,  dar dacă cei de la DSP constată nereguli, suspendăm sau închidem clinica.”

Citește șiMinisterul Sănătății, precizări despre decesul lui Petrică Mîţu Stoian

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close