Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Tinere forțate să se prostitueze, după ce li s-a promis că vor fi dansatoare, în Constanța. Taximetriștii primeau comision pentru clienți noi

Tinere forțate să se prostitueze, după ce li s-a promis că vor fi dansatoare, în Constanța. Taximetriștii primeau comision pentru clienți noi

Caz șocant în Constanța. Mai multe fete au fost păcălite că vor fi dansatoare în club, dar în realitate erau obligate să se prostitueze. Taximetriștii erau cei care recomandau clubul străinilor.

de Ioana Mircea    |    03 Oct 2023   •   19:05

Aşa zisul clubul de striptease funcţiona de mai bine de un an, pe o stradă centrală din Constanţa. Potrivit surselor, clienţiii erau de cele mai multe ori militari sau marinari de origine străină, românii având voie în interior doar pe bază de recomandare.

Taximetriştii jucau un rol foarte important în această afacere. Ei îi racolau pe străini şi îi aduceau la club. Taxa de intrare era standard: 200 de lei, iar taximetriştii primeau comision în funcţie de "consumaţia" făcută de clienţii aduşi.

Citește și: Scandal în Satul de Vacanță din Mamaia! Un bărbat a fost bătut de un individ pe care nu-l cunoștea

Fetele erau recrutate de patron ca dansatoare, însă odată angajate, acestea erau determinate să se prostitueze. Exista şi un nume de cod, prin care clienţii dădeau de înţeles că vor să acceseze serviciile sexuale ale clubului. Aceştia comandau "o şampanie".

Vecinii povestesc că Poliţia a mai fost şi în trecut să verifice clubul, însă, după puţina agitaţie, lucrurile reveneau la normal. De altfel, susţin că, pentru o acoperire şi mai bună, pe timp de zi, acolo funcţiona un restaurant.

Percheziţiile celor de la DIICOT au scos la iveală faptul că printre dansatoare se afla şi o minoră. Patronul dar şi contabila clubului au fost reţinuţi pentru 30 de zile

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close