Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Culoar unic pentru transportul public în București. Un drum care dura 20-25 de minute se parcurge acum cu autobuzul în 3-4 minute!

Culoar unic pentru transportul public în București. Un drum care dura 20-25 de minute se parcurge acum cu autobuzul în 3-4 minute!

Ministrul Energiei Sebastian Burduja a inaugurat, miercuri, un nou culoar unic pentru transportul public în comun.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Dec 2023   •   19:20

"Între două întâlniri, am luat astăzi autobuzul pe linia 205 până la Ministerul Energiei", afirmă ministrul Sebastian Burduja. El a inaugurat noul culoar unic pentru transportul public în comun, pe bd. Regele Mihai I

"Am inaugurat astfel, alături de viceprimarul general al Capitalei din partea PNL, Stelian Bujduveanu, și directorul general STB, Daniel Istrate, noul culoar unic pentru transportul public în comun, pe bulevardul Regele Mihai I, de la Piața Presei la Piața Victoriei. Îi felicit pe colegii mei pentru viziune și curaj.

Rezultatele se văd și se simt: un drum care dura 20-25 de minute se parcurge acum cu autobuzul în 3-4 minute.

Asta înseamnă un oraș pentru oameni, modern, cu un transport public corect, rapid și de încredere, pe care să poți conta să ajungi acolo unde ai nevoie. Este parte din viziunea liberală pentru Bucureștiul Viitorului, o Capitală unde lucrurile trebuie să fie mereu în mișcare.

Atunci când Bucureștiul va merge înainte, toată România va merge înainte”, a scris pe Facebook Sebastian Burduja.

El a postat și o filmare din timpul călătoriei.

Între două întâlniri, am luat astăzi autobuzul pe linia 205, până la Ministerul Energiei. Am inaugurat astfel, alături de viceprimarul general al Capitalei din partea #PNL, Stelian Bujduveanu, și directorul general #STB, Daniel Istrate, noul culoar unic pentru transportul public în comun, pe bulevardul Regele Mihai I, de la Piața Presei la Piața Victoriei. Îi felicit pe colegii mei pentru viziune și curaj. Rezultatele se văd și se simt: un drum care dura 20-25 de minute se parcurge acum cu autobuzul în 3-4 minute. Asta înseamnă un oraș pentru oameni, modern, cu un transport public corect, rapid și de încredere, pe care să poți conta să ajungi acolo unde ai nevoie. Este parte din viziunea liberală pentru Bucureștiul Viitorului, o Capitală unde lucrurile trebuie să fie mereu în mișcare. Atunci când Bucureștiul va merge înainte, toată România va merge înainte. #bucuresti #bucurestipentruoameni #bucurestiulviitorului #inainteimpreuna

Publicată de Sebastian Burduja pe Miercuri, 13 decembrie 2023

Citeşte şi: STB anunţă suspendarea a două linii

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close