Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Debandadă totală într-o școală din Călărași. Elevii, lăsați să fumeze în baie

Debandadă totală într-o școală din Călărași. Elevii, lăsați să fumeze în baie

Este debandadă totală într-o şcoală aflată la 20 de kilometri de București. Părinţii acuză că elevii sunt lăsaţi să fumeze în grupurile sanitare şi să lase în urma lor dejecţii pe pereţi şi prezervative.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Dec 2023   •   20:45

Familiile elevilor din cursul primar al școlii din Plătăreşti, judeţul Călăraşi, sunt disperate şi se tem pentru sănătatea şi siguranţa micuţilor, pentru că unitatea de învăţământ nu are paznic, iar elevii sunt înghesuiţi, în picioare, în microbuzul şcolar.

Nu este doar atât. Au fost găsite lucruri îngrozitoare în toaleta școlii: elevi care fumează, prezervative și materii fecale întinse pe pereți. Mamele nu se îngrijorează numai pentru sănătatea copiilor, ci şi pentru siguranţa lor.

Citește și: Eleve din Târgu Jiu, ajunse la spital cu toxiinfecție alimentară de la mâncarea gătită la cantina liceului

Echipa Antena 3 CNN nu a găsit pe nimeni din conducerea şcolii. O altă angajată ne-a lămurit că ambele directoare sunt în excursie cu elevii. Tot ea ne-a dat asigurări că şcolarii sunt în siguranţă, chiar dacă nu există paznic.

La fel rămâne de văzut de ce microbuzele pentru transportul elevilor sunt lăsate să circule arhipline, iar şcolarii sunt lăsaţi să stea în picioare.

Părinţii susţin că multe dintre probleme s-ar rezolva dacă şcoala din localitatea vecină ar fi dată în folosinţă, iar elevii din ciclul primar nu ar mai face naveta.

×
Subiecte în articol: Calarasi şcoală
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close