Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Declaraţii şocante ale viceprimarului din Chiajna: "Nu sunt şobolanii noştri"

Declaraţii şocante ale viceprimarului din Chiajna: "Nu sunt şobolanii noştri"

Viceprimarul din comuna Chiajna continuă seria declaraţiilor revoltătoare. Luni seară un copil a fost muşcat de un şobolan, dar viceprimarul comunei nu crede acest lucru. Imaginile filmate azi de colegul nostru Rafaelo Varga îl contrazic. La mai puţin de un km de locul unde a fost muşcat copilul sunt colonii de roazătoare.

Declaraţii şocante ale viceprimarului din Chiajna: "Nu sunt şobolanii noştri"
Sursa foto: Antena 3
de Rafaelo Varga    |    12 Aug 2021   •   18:54

Luni seară, un băieţel de aproape 3 ani care se plimba alături de părinţi în zona unui complex rezidenţial din comuna Chiajna, a fost muşcat de un şobolan.

Reporterii News Hour with CNN încearcă de două zile să ia legătura cu primarul comunei însă, acesta este de negasit.

În schimb, viceprimarul a venit cu declaraţii şocante. Dumitru Constantin spune că nu crede că cel mic a fost muşcat de şobolani.

Mai mult, încă de ieri acesta a promis că va aduce o firma care se ocupe de dezinsecţie şi deratizare în zonă dar, se pare că acţiunea a fost contramandată.

El a dat de înţeles că le face o favoare locatarilor pentru că primăria nu este obligată să intervină în acea zonă.

"Le-am zis că trebuia să vina astăzi, numai că a intervenit altceva la dânşii. Eu nu i-am văzut. Nu am zis că nu avem, numai că nu cred ca a fost mușcat copilul de șobolani. Nu cred ca minte părinții", a declarat Dumistru Constantin, viceprimarul din Chiajna, în reportajul difuzat la News Hour With CNN de la Antena 3.

Locatarii au suprins ieri imagini cu zeci de şobolani care se aflau la doar 200 de metri de locul unde cel mic a fost muşcat.

Pozele au ajuns şi la viceprimar însă, acesta spune că nu prea vede multe rozătoare.

"Nu prea sunt imaginile astea aşa. Nu se văd bine. Sunt şobolani si la Paris si la Berlin şi unde doriti dumneavoastră", a spus viceprimarul.

"Acesta este peisajul pe asfalt, în comuna Chiajna, şobolani la nici un un metru de locul de joaca. Chiar şi la această oră găsim copii care se joacă, iar şobolanii morţi sunt găsiţ pe asfalt", a spus Rafaelo Varga.

Citiţi şi: Ce spune mama băieţelului muşcat de un şobolan într-un complex rezidenţial din Chiajna
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close