Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Detalii din culisele unui documentar-comedie. Cum se abțin să râdă experții de renume

Detalii din culisele unui documentar-comedie. Cum se abțin să râdă experții de renume

Întrebările personajului Philomena Cunk, din documentarul-comedie "Cunk pe Pământ", au devenit virale pe internet, iar unul dintre cei intervievați a vorbit, într-un interviu acordat pentru Antena 3 CNN, despre experiența trăită la filmări.

Detalii din culisele unui documentar-comedie. Cum se abțin să râdă experții de renume
Sursa foto: BBC | Youtube
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Apr 2023   •   21:12

Cunk pe Pământ este un documentar care se diferențiază cu mult de cele pe care le cunoaștem, fiind vorba despre o producție care îmbină comedia cu știința.

Pe parcursul documentarului, personajul Philomena Cunk, interpretat de actrița Diane Morgan, surprinde oamenii de ştiinţă şi experţii cu întrebări naive și amuzante, pentru a le testa răbdarea și pentru a le observa reacțiile.

Astfel, printre invitații intervievați s-a numărat și Martin Kemp, profesor la Oxford, care a fost întrebat: "Ce a avut mai multă semnificaţie culturală? Renaşterea sau melodia Single Ladies a lui Beyonce?"

Profesorul a formulat imediat un răspuns: "Amândouă au perioada lor. Amândouă au apărut la timpul lor. Îmi este dragă Beyonce, dar ceea ce Renaşterea a vrut să facă a fost să reformeze cultura ca întreg şi orice ar face Beyonce, nu cred că are această ambiţie".

Citește și: Cum ar fi arătat Iisus sau Cleopatra dacă și-ar fi făcut selfie-uri | Figuri celebre, ilustrate de AI: "Rezultatele sunt amuzante"

Într-un interviu acordat pentru Antena 3 CNN, profesorul a descris experiența trăită în timpul filmărilor și a mărturisit că a fost distractiv să accepte această provocare.

"A fost foarte distractiv. Știam că va fi un interviu capcană, dar nu știam ce vor face sau cum va funcționa.

Am fost încântat să fiu întrebat despre Beyonce, deoarece ea făcuse un film absolut grozav, împreună cu Jay-Z, la Luvru, în fața Mona Lisei și a altor opere de artă celebre din Luvru.

Așa că este interesant că a întrebat despre Beyonce, pentru că, de fapt, sunt mai degrabă un fan al lui Beyonce și al videoclipului de la Luvru, o coregrafie grozavă cu Jay-Z, soțul ei. Deci nu toți profesorii de la Oxford sunt complet deconectați", a spus Martin Kemp, în interviul acordat pentru Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: documentar comedie Martin Kemp
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close