Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Documente secrete de la Kremlin, descoperite de hackerii ucraineni. Planurile lui Vladimir Putin după ce câștigă alegerile

Documente secrete de la Kremlin, descoperite de hackerii ucraineni. Planurile lui Vladimir Putin după ce câștigă alegerile

Hackerii ucraineni au reușit să obțină un document secret transmis lui Vladimir Putin. Documentul dezvăluie planurile președintelui rus după alegeri.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Mar 2024   •   19:52

Hackerii ucraineni au obținut o scrisoare secretă a lui Veaceslav Volodin, șeful Dumei de Stat a Rusiei, către președintele rus Vladimir Putin, în care acesta îi propune să întărească controlul și represiunea regimului de la Kremlin și să crească confruntarea cu țările occidentale după alegerile prezidențiale din Rusia.

Scrisoare a fost transmisă la data de 30 de noiembrie 2023.

În primul rând, președintele parlamentului nu se îndoiește de realegerea lui Putin în funcția de președinte și îi transmite patru propuneri care ar trebui luate în considerare urgent după alegeri.

Volodin vorbește despre un proces de de-occidentalizare a Rusiei.

În primul rând prin naționalizarea economiei: Toate industriile de materii prime ar trebui să devină proprietate de stat.

Apoi un control total asupra sferei culturii și artei din Rusia, rezolvarea mișcărilor de opoziți, dar și înăsprirea cenzurii în mass-media și pe internet.

Iar răspunsul lui Vladimir Putin este unul prompt și afirmativ

Președintele Rusiei e de acord cu toate cele patru propuneri și pregătit să le susțină, semnând scrisoarea pe 12 Decembrie 2023.

Președintele parlamentului rus a propus aceste măsuri în urma studiilor făcute de Institutul de Informații Științifice privind Științele Sociale din Rusia.

Cercetătorii acestuia militând printre altele și pentru continuarea politicii de export al haosului în străinătate, pentru a vărsa tensiuni în Occident. Concret, vom vedea în continuare proteste, conflicte și creșterea trendului extremist în Europa.

Totul fiind un plan bine pus la punct de Kremlin în scopul acoperirii problemelor interne.

×
Subiecte în articol: Rusia Vladimir Putin Ucraina
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close