Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Donald Trump află dacă va fi arestat | Susținătorii lui au venit în fața tribunalului din Manhattan

Donald Trump află dacă va fi arestat | Susținătorii lui au venit în fața tribunalului din Manhattan

Decizia de a-l pune sau nu sub acuzare pe Donald Trump este aproape, anunță Biroul Procurorului Districtual din Manhattan. Acestă decizie va veni la capătul unei investigaţii care a durat ani de zile, privind plăţi făcute pentru a cumpăra tăcerea unei actriţe de filme pentru adulţi Stephanie Cliffords.

Donald Trump află dacă va fi arestat | Susținătorii lui au venit în fața tribunalului din Manhattan
Sursa foto: Hepta | DPA Images / Niyi Fote
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mar 2023   •   18:58

Stephanie Cliffords, cunoscută sub numele de scenă Stormy Daniels, este cea care a făcut publică presupusa aventură cu Donald Trump.

Donald Trump avea 60 de ani, iar ea 27. Când s-au întâlnit la un turneu de golf în 2006, unde, potrivit lui Stormy Daniels, Donald Trump i-a arătat fotografii cu soția lui, cu băiețelul nou născut.

"În acest moment situația se repetă. Fostul președinte a scris pe rețelele de social media că va fi arestat astăzi, dar cu toate acestea noi nu am primit niciun indiciu care să demonstreze că asta urmează să se întâmple în cursul acestei zile.

Cu toate acestea s-au făcut foarte multe pregătiri în Manhattan în legătură cu securitatea în eventualitatea în care ar exista o arestare după această punere sub acuzare, dacă acest lucru se va întâmpla.

Citește și: "Arestarea lui Trump în SUA ar arunca lumea în aer, iar America e vitală pentru existența României", spune analistul de politică externă Bogdan Chirieac

Când și dacă această arestare și punere sub acuzare vor avea loc, rămân două chestiuni neclare în acest moment, dar trebuie subliniat faptul că o posibilă arestare și o punere sub acuzare a unui fost președinte american nu ar fi doar un eveniment istoric, dar ar crea și o operațiune logistică masivă în ceea ce privește securitatea fostului președinte.

Trump a cerut suporterilor lui să iasă să protesteze", a spus Gloria Pazmino, corespondent CNN.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close