Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN "Butonul meu este mai mare decât al tău" | Donald Trump, reacție bizară la candidatura lui Ron DeSantis | Ben Toma: "Nu cred că Trump va câștiga"

"Butonul meu este mai mare decât al tău" | Donald Trump, reacție bizară la candidatura lui Ron DeSantis | Ben Toma: "Nu cred că Trump va câștiga"

Fostul președinte american Donald Trump a avut o reacție catalogată drept bizară de presa de peste Ocean, după ce guvernatorul din Florida, Ron DeSantis, și-a anunțat oficial intrarea în cursa pentru nominalizarea prezidențială a Partidului Republican.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mai 2023   •   19:55

"'Rob', butonul meu roșu este mai mare, mai bun, mai puternic și funcționează, al tău nu! (conform conversației mele cu Kim Jong Un din Coreea de Nord, care va deveni, în curând, prietenul meu)", a postat Trump pe rețeaua înființată de el însuși, Truth Social.

La nivelul susținerii printre republicani, Trump a crescut de ieri și până astăzi cu un procent, conform sondajelor, notează Antena 3 CNN.

Ben Toma, un român ajuns în Camera Reprezentanților din statul Arizona, crede că Donald Trump nu va câștiga nominalizarea republicană pentru președinție.

Citește și: Ron DeSantis intră direct de pe Twitter în cursă împotriva lui Donald Trump

"Nu am nimic împotriva lui Trump, dar nu cred că el va câștiga alegerile, din cauza durității lui. Mulți nu vor să-l susțină, și asta este adevărat mai ales în acest stat, în Arizona. În schimb, cred că omul cu cele mai bune șanse este DeSantis, pentru că este capabil și a guvernat bine în perioada de criză din timpul pandemiei.

Ben Toma, membru al Camerei Reprezentanților din Arizona: "Trump nu are șanse să câștige în acest stat"

Este o diferență între cine poate fi candidat al Partidului Republican și cine poate câștiga președinția SUA și mai cred că, din păcate, Trump nu are nicio șansă să câștige în noiembrie (2024, când vor avea loc următoarele alegeri prezidențiale în SUA, n.r.)

Dacă DeSantis este candidatul republican, are 100% șanse să câștige în fața lui Joe Biden, pe care majoritatea americanilor nu-l plac.

DeSantis are șansa de a unifica Partidul Republican.

Dacă însă Trump va fi desemnat să candideze împotriva lui Biden, eu îl voi susține, dar cred că nu va avea nicio șansă. Sunt unele state - și Arizona printre ele - în care se decide câștigătorul alegerilor prezidențiale, iar în Arizona, Trump nu are cum să câștige", a spus Ben Toma la Antena 3 CNN.

Foto: Donald Trump și Ron DeSantis la miting MAGA în 2018

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close